ELECTRIC PLUS si GUARD EXPO 2007

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara organizeaza, in perioada 14 – 16 martie 2007, in Sala Polivalenta a Centrului Regional de Afaceri, dubla manifestare expozitionala ELECTRIC PLUS, expozitie cu traditie in zona de vest a tarii, aflata la cea de-a 8-a editie si GUARD EXPO, editia a 2-a.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara organizeaza, in perioada 14 – 16 martie 2007, in Sala Polivalenta a Centrului Regional de Afaceri din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, dubla manifestare expozitionala ELECTRIC PLUS, expozitie cu traditie in zona de vest a tarii, aflata la cea de-a 8-a editie si GUARD EXPO, editia a 2-a.
Cele peste 50 de firme romanesti vor expune o gama variata de produse si servicii in domeniile: electric, electronica si automatizari industriale, comunicatii si sisteme informatice, sisteme si corpuri de iluminat, sisteme de alarma/detectare/avertizare, sisteme de securitate si protectie contra dezastrelor, sisteme de siguranta si supraveghere video, echipamente de protectie si autoaparare, servicii de garda si paza, literatura si publicatii de specialitate.
Expozitiile vor fi completate de un program conex seminarii si mese rotunde, prezentari de firma si produse, demonstratii practice, tehnici de autoaparare etc.
Conferinta de presa de lansare a ELECTRIC PLUS si GUARD EXPO 2007 are loc luni, 12 februarie a.c., ora 12.00, in sala Cerna a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT.

Lasă un răspuns