Etichetarea alimentelor: competitivitate, informatii pentru consumatori si o mai buna reglementare legislativa la nivelul Uniunii Europene

– Al treilea ROM-PANEL pentru consultarea firmelor din Romania –
– Al treilea ROM-PANEL pentru consultarea firmelor din Romania –
In cadrul celui de-al treilea panel de consultare a mediului de afaceri din Romania prin proiectul ROM-PANELS, Euro Info Centre va invita sa completati un chestionar prin care se urmareste colectarea opiniilor dvs. referitoare la legislatia comunitara in vigoare privind etichetarea produselor alimentare.
Acest chestionar a fost elaborat de Comisia Europeana – Directia Generala pentru Protectia sanatatii si a consumatorului (DG SANCO) in vederea revizuirii legislatiei comunitare. Legislatia din Romania a transpus Directivele europene la care DG SANCO face referire.
In noul context al Uniunii Europene vocea intreprinderilor din Romania va fi auzita si luata in considerare. Opiniile exprimate de dvs. in acest chestionar vor fi centralizate si transmise Comisiei Europene. Comisia, la randul ei, le va analiza si transpune intr-un cadru juridic care sa elimine cat mai mult din barierele legislative si care sa fie benefic atat furnizorului de produse si servicii cat si consumatorului.
Va invitam asadar sa vizitati site-ul CCIR, Sectiunea Integrare Europeana (click aici) si sa ne transmiteti  raspunsurile la chestionarul completat pana la 24 noiembrie 2006, pe adresa: iuliana.mihalcea@ccir.ro

Lasă un răspuns