Oportunitati europene de afaceri: Mai simplu si mai sigur

Creata in 2004 de catre serviciile specializate ale Comisiei Europene si administrata de catre cele aproape 500 de puncte de contact din 48 de tari ale retelei Euro Info Centre, baza de date europeana pentru cooperari internationale include permanent peste 30.000 de oportunitati de afaceri din toate domeniile de activitate. Zilnic sunt introduse si actualizate de catre Centrele Euro Info in numele clientilor lor noi oportunitati de afaceri, iar instrumente sofisticate si performante de cautare permit gasirea de parteneri potentiali, dar si punerea in contact, dupa verificarea atenta a valabilitatii si compatibilitatii ofertelor si cererilor de cooperare.

Creata in 2004 de catre serviciile specializate ale Comisiei Europene si administrata de catre cele aproape 500 de puncte de contact din 48 de tari ale retelei Euro Info Centre, baza de date europeana pentru cooperari internationale include permanent peste 30.000 de oportunitati de afaceri din toate domeniile de activitate. Zilnic sunt introduse si actualizate de catre Centrele Euro Info in numele clientilor lor noi oportunitati de afaceri, iar instrumente sofisticate si performante de cautare permit gasirea de parteneri potentiali, dar si punerea in contact, dupa verificarea atenta a valabilitatii si compatibilitatii ofertelor si cererilor de cooperare. Eficacitatea sistemului se bazeaza in primul rand pe contactul direct, pe de o parte intre firme si operatorii bazei de date, iar pe de alta parte intre operatorii care constituie impreuna o adevarata retea europeana.
Centrul Euro Info Centre din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, specilizat in promovarea firmelor romanesti pe piata europeana si in gasirea celor mai potriviti parteneri de afaceri pentru acestea in spatiul european, poate sprijini firmele romanesti in elaborarea unui profil de cooperare complet si poate introduce informatiile in baza de date europeana; in acest fel, oferta firmei din Romania devine vizibila in Europa si susceptibila de a intra intr-un proces de punere in contact la solicitarea firmelor europene interesate. In plus, se poate initia o cautare in baza de date pornind de la informatiile din profilul de cooperare si, dupa verificarea datelor obtinute si confirmarea valabilitatii lor, se poate obtine o lista cu potentiali parteneri de afaceri.
In perioada 15 august – 1 octombrie 2007, introducerea profilului de cooperare in baza de date europeana si furnizarea informatiilor despre un partener potential identificat din aceasta sunt gratuite.
Detalii suplimentare pot fi obtinute la:
Euro Info Centre
B-dul Octavian Goga nr. 2, 030982 Bucure?ti
Tel.: 021-319.01.12, 021-319.01.69; fax: 021-319.01.19
E-mail: euroinfo@ccir.ro

Lasă un răspuns