Programul de Pregatire Profesionala

Incepand din acest an, Romania deruleaza Programul de Pregatire Profesionala destinat personalului executiv al companiilor din tarile Uniunii Europene interesate de cooperarea cu Japonia si Coreea de Sud (ETP2007) prin Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in calitate de coordonator la nivel national
Incepand din acest an, Romania deruleaza Programul de Pregatire Profesionala destinat personalului executiv al companiilor din tarile Uniunii Europene interesate de cooperarea cu Japonia si Coreea de Sud (ETP2007) prin Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in calitate de coordonator la nivel national.
Programul de Pregatire Profesionala pentru personalul executiv din companii UE –"Executive Training Programme" – este finantat si condus de Comisia Uniunii Europene si promovat de EUROCHAMBRES si de reteaua sa de Camere de Comert si Industrie. ETP are drept obiectiv promovarea exportului de produse din UE pe piata japoneza sau coreeanaa prin scolarizarea pe o perioada de 9-10 luni in Japonia sau Coreea si Europa (2/3 din perioada in Japonia/Coreea – la universitati , firme – si 1/3 in Europa – Milano, Londra, Paris) a unui angajat cu functie executiva dintr-o companie cu interese pe aceste piete.
Incepand din anul 1979, cand a fost lansat programul si pana in prezent 1 000 de persoane au beneficiat de pregatire profesionala in cadrul acestuia. Semnificativ este faptul ca firmele ale caror angajati au participat la instruire sub egida ETP si-au dublat cifra de afaceri cu Japonia.
Pentru implementarea si promovarea in Romania a acestui program, CCIR are in vedere
organizarea de actiuni si evenimente menite sa identifice potentiali candidati care sa urmeze cursurile de pregatire profesionala avansata. Persoanele interesate sa participe la acest curs sunt rugate sa contacteze CCIR, Directia de Relatii Externe si Cooperare Internationala, d-na. Daniela Paul, tel.: 021 319.00.88, e-mail: daniela.paul@ccir.ro.
Sursa: IEMA

Lasă un răspuns