Servicii de promovare si logistica pentru dezvoltarea relatiilor de afaceri cu parteneri din Franta, Marea Britanie si Elvetia

Firmele romanesti, cu precadere IMM-urile din capitala dar nu numai ele, vor putea beneficia de logistica si asistenta in domeniul juridic, contabil, secretariat si alte servicii pentru promovarea si dezvoltarea relatiilor de afaceri cu parteneri din Franta, dar si din alte state europene, respectiv din Marea Britanie si Elvetia, apeland la  serviciile oferite de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB),  in colaborare cu Romexpo S.A. si ABC Oprea Holding. Cele trei organizatii s-au angajat sa puna la dispozitia firmelor interesate pachete complexe de servicii si o infrastructura adecvata demararii de afaceri si identificarii de noi parteneri.

Firmele romanesti, cu precadere IMM-urile din capitala dar nu numai ele, vor putea beneficia de logistica si asistenta in domeniul juridic, contabil, secretariat si alte servicii pentru promovarea si dezvoltarea relatiilor de afaceri cu parteneri din Franta, dar si din alte state europene, respectiv din Marea Britanie si Elvetia, apeland la  serviciile oferite de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB),  in colaborare cu Romexpo S.A. si ABC Oprea Holding. Cele trei organizatii s-au angajat sa puna la dispozitia firmelor interesate pachete complexe de servicii si o infrastructura adecvata demararii de afaceri si identificarii de noi parteneri.  Protocolul semnat in acest scop de dipl. ec. Stefan D. Popa, presedinte-director general al CCIB,  impreuna cu George Cojocaru, presedinte -director general al Romexpo S.A., presedinte de onoare al CCIB si Stephane Fanel Oprea, presedintele ABC Oprea Holding include si un program concret de actiuni comune menit sa sprijine accesul firmelor romanesti pe piata franceza, mai ales din regiunea Lyon si Annecy, din Marea Britanie, respectiv din provinciile Ashford si Kent si din Elvetia, zona Geneva.

"Acest protocol inseamna o sansa foarte mare pentru oamenii de afaceri romani aflati in cautare de parteneri. Dupa modelul Centrului de afaceri ABC Oprea Holding, care ajuta in prezent societatile franceze in Romania, vom oferi firmelor romanesti asistenta, le vom ajuta sa deschida filiale sau sucursale, le vom pune la dispozitie logistica juridica, contabila, de marketing la tarife preferentiale", declara Stephane Fanel Oprea.

"Lyon este o zona importanta din punct de vedere economic a Frantei, iar partenerul nostru este bine introdus in mediile de afaceri. Personal, am vizitat si viitorul centru de afaceri, care este bine conceput, necesita anumite lucrari de reparatii si modernizare, care se vor efectua foarte curand. Avem in vedere sprijinirea oamenilor de afaceri romani care ajung in zona, pentru a-i ajuta in stabilirea de contacte, inclusiv cu autoritatile. Un lucru important este si faptul ca asocierea noastra inseamna si posibilitatea obtinerii de informatii pe care le punem la dispozitia oamenilor de afaceri", a spus George Cojocaru, presedintele Romexpo.

Documentul prevede servicii de promovare si diseminare de informatii si asistenta pentru participarea la targuri si expozitii, organizarea de misiuni economice cu firme romanesti in Franta, in zona Rhone Alpes si in alte tari europene, pentru identificarea de parteneri, schimburi de experienta si organizarea de programe similare pentru delegatii straine.

"Este un lucru bun, am lucrat si la un program concret, care trebuie urmarit pas cu pas, astfel incat peste un an de zile, cand vom face bilantul, sa vedem ca a fost benefic pentru oamenii de afaceri", ne-a asigurat George Cojocaru.

Sursa: www.ccib.ro

Lasă un răspuns