TOPUL NATIONAL AL FIRMELOR 2015

În data de 5 noiembrie, celebram elita mediului de afaceri românesc în cadrul Galei Topului National al Firmelor 2015, organizata de Camera de Comert si Industrie a României.
În data de 5 noiembrie, celebram elita mediului de afaceri românesc în cadrul Galei Topului National al Firmelor 2015, organizata de Camera de Comert si Industrie a României. TOPUL NATIONAL AL FIRMELOR premiaza performanta în afaceri, companiile care contribuie în mod real la stimularea consumului si a cresterii economice, selectate pe baza unei metodologii unice, complexe si unitare la nivel national, implementata de întregul Sistem Cameral românesc, în toate judetele tarii, conform Legii.

Camera de Comert si Industrie a României sarbatoreste în acest an, alaturi de întreaga comunitate, 25 de ani de la reluarea activitatii camerale. Fundamentata pe traditia si vechimea valoroasa a familiei camerale mondiale, activitatea Camerelor s-a materializat în proiecte importante precum reînfiintarea activitatii de înregistrare a companiilor, la Registrul Comertului, reconfigurarea promovarii economiei prin târguri si expozitii, reprezentarea afacerilor în dialogul cu factorii de decizie, pe plan national si international si recunoasterea performantei în afaceri, prin organizarea Topurilor de Firme.

Sunt 150 de ani de când Sistemul Cameral sprijina economia si mediul de afaceri si profit de acest prilej pentru a va felicita pentru contributia semnificativa la consolidarea business-ului românesc. Nici unul dintre proiectele despre care am vorbit nu ar fi fost posibil fara încrederea si parteneriatul mediului de afaceri.

Parteneriatul cu mediul de afaceri pentru organizarea Topului National al Firmelor reprezinta o colaborare, care a devenit traditie. Desigur, am fi onorati sa va avem alaturi la editia din 2015 a TNF, eveniment cu o larga expunere nationala si internationala, care se va bucura de prezenta unor importante personalitati, din sfera publica si privata. Editia a XXI-a din 2014 a Topului National al Firmelor a clasat pe primele locuri la nivel national 589 de firme care activeaza în cercetare, dezvoltare si high-tech; 2.393 de companii industriale; 346 de firme din domeniul agricol, pescuit sau piscicultura; 281 de firme de constructii; 1.955 din sectorul serviciilor si 922 din comert-turism.

Dintre acestea, 919 firme au primit Premiul National (locul I), în timp ce 797 de companii s-au clasat pe locul II si 717 companii pe locul III, primele trei locuri însumând o cifra de afaceri de 80 mld. euro.

Lasă un răspuns