CCIREvenimente

Forumul de Afaceri România-Turcia – 6 septembrie 2018

Forumul de Afaceri România-Turcia, cu tematica „Dezvoltarea relațiilor economice şi comerciale dintre Turcia şi România în domeniul parteneriatelor public private (PPP)”.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României, în parteneriat cu Asociația Oamenilor de Afaceri Turci din România (TIAD), Consiliul de Relaţii Economice Externe al Turciei (DEIK) și Ambasada Republicii Turcia din România.

Forumul de afaceri se va desfășura în marja vizitei la București a delegației oamenilor de afaceri condusă de domnul Nail Olpak, președinte al Consiliului de Relaţii Economice Externe al Turciei (DEIK) și va asigura un cadru de discuții și prezentări privind proiectele care vor fi realizate în parteneriat public privat în România și potențialul de dezvoltare a relațiilor economice cu Turcia în acest context.

De asemenea, evenimentul va reprezenta o importantă oportunitate de networking cu membrii delegației străine, principalele domenii de interes fiind sectorul medical, construcții civile și infrastructură, energie, comerț general, produse chimice și cosmetice.