14 octombrie 2010, Parlamentul European al Intreprinderilor

751 de antreprenori de toate marimile si din toate sectoarele, provenind din cele 27 de State Membre se vor strânge în hemiciclul Parlamentului European de la Bruxelles pentru a dezbate si vota probleme specifice afacerilor. 24 de antreprenori din 10 state non – UE vor participa, de asemenea, ca observatori.

Participantii îsi vor spune cuvântul asupra unor tematici cheie dezbatute în prezent la nivelul UE si care îi afecteaza în mod direct.
751 de antreprenori de toate marimile si din toate sectoarele, provenind din cele 27 de State Membre se vor strange in hemiciclul Parlamentului European de la Bruxelles pentru a dezbate si vota probleme specifice afacerilor. 24 de antreprenori din 10 state non – UE vor participa, de asemenea, ca observatori.

Participantii isi vor spune cuvantul asupra unor tematici cheie dezbatute in prezent la nivelul UE si care ii afecteaza in mod direct.

Tematicile vor fi tratate în trei sesiuni separate si includ:
Sesiunea 1 – Conditii: criza economica, politica UE asupra IMM-urilor, agenda digitala, redresare colectiva si drepturile consumatorilor.
Sesiunea 2 – Resurse: plati intarziate, educatie, piata muncii, mediu si probleme energetice.
Sesiunea 3 – Piete: legea companiei, relatii internationale, acorduri comerciale, acces pe piete.

Lasă un răspuns