Agrobiotech Xchange: supporting the synergies for innovation

CCIAT si Partenerul Finlombarda organizeaza in data de 29 iunie seminarul "Agrobiotech Xchange: supporting the synergies for innovation", Milano. Obiectivul principal: promovarea fenomenului de cluster pentru biotehnologii aplicate domeniului agro-alimentar, formarea de retele, cooperare, inovare tehnologica in domeniu.

CCIAT si Partenerul Finlombarda organizeaza in data de 29 iunie seminarul "Agrobiotech Xchange: supporting the synergies for innovation", Milano. Obiectivul principal: promovarea fenomenului de cluster pentru biotehnologii aplicate domeniului agro-alimentar, formarea de retele, cooperare, inovare tehnologica in domeniu. Informatii suplimentare la: info@seminariobiotechexchange.it
Scopul Proiectului este de a sprijini dezvoltarea regionala si competitivitatea industriala in domeniul agricultura, prin imbunatatirea colaborarii intre cercetare si industrie a sectoarelor economice din aria CADSES.
Proiectul intentioneaza sa creeze o platforma virtuala de schimburi pentru transfer de tehnologie, acces la resurse stiintifice si tehnologice, infrastructura si facilitati, sprijinirea  noilor companii din sectorul agrobiotehnologii si alimentar, din interiorul ariei CADSES.

Lasă un răspuns