CINCI TARI EUROPENE, IN PREMIERA LA MODEXPO

Aflata la a XI-a editie, expozitia internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte, marochinarie si accesorii, MODEXPO 2007 va gazdui, in premiera, cinci noi state din Uniunea Europeana.
Firmelor din Bulgaria, India, Italia, Turcia si Ungaria, care au participat si la editiile precedente ale MODEXPO, incepand din acest an, li se alatura firme din Franta, Grecia, Polonia, Portugalia si Slovenia .
Aflata la a XI-a editie, expozitia internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte, marochinarie si accesorii, MODEXPO 2007 va gazdui, in premiera, cinci noi state din Uniunea Europeana.
Firmelor din Bulgaria, India, Italia, Turcia si Ungaria, care au participat si la editiile precedente ale MODEXPO, incepand din acest an, li se alatura firme din Franta, Grecia, Polonia, Portugalia si Slovenia. In total, si-au anuntat participarea peste 140 de firme, dintre care 90 sunt romanesti si 50 sunt straine, care vor ocupa o suprafata de aproape 7000 metri patrati.
O alta noutate este ca la editia actuala, India va avea statut de tara partenera. O premiera este si faptul ca MODEXPO va fi organizat in paralel cu BITME, expozitia internationala de echipamente si tehnologii pentru industria textila si pielarie. Cele doua manifestari expozitionale se vor desfasura in pavilioanele 14 si 15 (MODEXPO), 16 si 17 (BITME) din cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO.
"Cresterea spectaculoasa a numarului de expozanti din Uniunea Europeana la MODEXPO si BITME reflecta interesul Uniunii pentru piata romaneasca. Aderarea Romaniei in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007 deschide noi perspective pietei romanesti de articole ale industriei textile, aducand noi oportunitati firmelor din domeniu si, implicit, consumatorilor. Concomitent, va creste concurenta prin patrunderea pe piata romaneasca a firmelor de profil din strainatate. Firmele din tarile Uniunii sunt interesate de piata romaneasca, pentru a identifica potentiali distribuitori, furnizori si parteneri de afaceri.
Firme din tari cu traditie in domeniul textil (Austria, Germania, Franta, Italia, Grecia, Turcia, India) vin in Romania pentru a-si materializa experienta, pentru a investi in tehnologie, cu scopul obtinerii unei cat mai bune productivitati. Pentru a-si putea mentine competitivitatea in noile conditii concurentiale, firmele romanesti vor trebui sa isi intensifice eforturile in directia crearii de brand-uri proprii puternice, care sa poata patrunde pe pietele europene.", a declarat Tiberiu Pap, director Departamentul de Organizare Targuri si Expozitii II ROMEXPO.
Expozitia poate fi vizitata zilnic intre 15-18 martie orele 10-18, iar in ultima zi intre orele 10-16. Pretul biletului de intrare este de 5 lei.
Organizatorii au expediat deja specialistilor 15.000 de invitatii. Specialistii pot gasi invitatia si online, la adresa www.primavara.modexpo.ro/vizitare.php.

Lasă un răspuns