CONSTRUCT EXPO UTILAJE, LA DEBUT

Calendarul expozitional ROMEXPO se imbogateste, incepand din 21 martie, cu o noua manifestare expozitionala specializata, CONSTRUCT EXPO UTILAJE. Expozitia internationala pentru utilaje de constructii si unelte de mana se va desfasura in perioada 21-25 martie, in Complexul expozitional ROMEXPO.
Calendarul expozitional ROMEXPO se imbogateste, incepand din 21 martie, cu o noua manifestare expozitionala specializata, CONSTRUCT EXPO UTILAJE. Expozitia internationala pentru utilaje de constructii si unelte de mana se va desfasura in perioada 21-25 martie, in Complexul expozitional ROMEXPO.
Participa peste 200 firme din 13 tari: Romania, Austria, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, Republica Ceha si Turcia, ce acopera intreaga tematica a targului mergand de la utilaje industriale, productie, constructii, utilaje mobile si vehicule constructii, unelte de mana, consumabile pentru utilaje, echipamente, pana la utilaje specifice santierelor, productia de materiale pentru constructii si componente si servicii de aprovizionare. Expozitia se intinde pe o suprafata bruta de 40.000 mp. ROMEXPO a expediat un numar de 15.000 de invitatii firmelor cu care a colaborat la CONSTRUCT EXPO AMBIENT si CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR. Invitatiile de specialist pot fi accesate si online, de pe site-ul www.constructexpo-utilaje.ro. Se estimeaza ca numarul vizitatorilor va depasi 40.000, atat specialisti, cat si public larg.
Prin debutul acestei manifestari, numarul expozitiilor din domeniul constructiilor organizate de ROMEXPO ajunge la trei. Incepand cu anul 1994, ROMEXPO organizeaza expozitia internationala de arhitectura, tehnologii, echipamente, instalatii, scule, dispozitive si materiale de constructii – CONSTRUCT EXPO. De-a lungul celor 12 editii desfasurate pana in anul 2005, manifestarea expozitionala s-a dezvoltat continuu, inregistrand in anul 2005 peste 1200 de prezente din 22 de tari, pe o suprafata expozitionala de 62.000 mp. Pornind de la solicitarile tot mai numeroase ale firmelor de profil, in anul 2006, s-a luat decizia organizarii a doua manifestari avand acelasi profil, dar cu tematica diversa. Astfel, au luat nastere manifestarile expozitionale CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR si CONSTRUCT EXPO AMBIENT. Prima este o expozitie internationala de materiale, sisteme si echipamente pentru constructii, iar cea de-a doua este o expozitie internationala de amenajari interioare, materiale de finisaj, acoperiri murale si pardoseli, usi si ferestre, tamplarie si vitraje, decoratiuni si corpuri de iluminat. In continuare, s-a luat decizia ca din 2007 sa fie organizate trei manifestari expozitionale CONSTRUCT EXPO, adaugand celor doua existente din 2006, inca una avand ca tematica utilajele de constructii si unelte de mana.
"Dezvoltarea surprinzatoare pe care sectorul constructiilor o inregistreaza in ultimii ani, ne-a determinat sa acordam o atentie cat mai mare acestui domeniu. Am spus-o dintotdeauna ca atata timp cat macaralele functioneaza, economia traieste, capitalul se misca, investitiile sunt active. Toate acestea ne-au determinat sa facem in asa fel incat sa acordam o atentie speciala sectorului de constructii, o atentie care devine tot mai specializata, cu fiecare an care trece. Prin urmare, CONSTRUCT EXPO UTILAJE este un eveniment foarte important pentru ROMEXPO, cu potential de dezvoltare foarte mare si care urmeaza indeaproape extinderea si diversificarea pietei utilajelor de constructii din Romania.
In anul 2007, pentru a asigura o mai buna punere in valoare a celor trei mari componente ale manifestarii specializate – cea antreprenoriala, dedicata materialelor si sistemelor, cea ambientala, adresata firmelor de tamplarie, finisaje si decoratiuni interioare si cea de utilaje pentru constructii si unelte de mana, pentru a crea conditii optime de stabilire a contactelor de afaceri intre expozanti si publicul specialist, precum si pentru a concorda tendinta de extindere a suprafetei expozitionale solicitate cu cea disponibila a Complexului Expozitional, ROMEXPO va organiza trei expozitii specializate in domeniul constructiilor: CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR, ajunsa la editia a XIV-a, va avea loc in perioada 17-21 aprilie, CONSTRUCT EXPO AMBIENT, editia a XIV-a, organizata in perioada 23-27 mai si CONSTRUCT EXPO UTILAJE, la prima editie, organizata in perioada 21-25 martie.", a declarat Catalin Trifu, director Departamentul de Organizare Targuri si Expozitii.
CONSTRUCT EXPO UTILAJE se va desfasura in Pavilioanele 2 si 30 – dedicate uneltelor de mana si pe platformele exterioare delimitate de intrarea A (Piata Presei), intrarea B (B-dul. ExpoziÅ£iei), plaforma din jurul Pavilionului 1 si Platformele 16, 17, 18. Mentionam ca programul manifestarilor conexe cuprinde prezentarile: "Cuplarea rapida in circuitele hidraulice – Eficient, Economic, Ecologic", organizata de DEMOS COM PRODUCT, joi, 22 martie 2007, intre orele 13,00-17,00, in Sala Brancusi si "Noul Electrostivuitor frontal ERGOS III cu tehnologia AC", organizata de COLUMBO SRL, sambata, 24 martie 2007, intre orele 11,00-12,30, in Sala Brancusi.
Programul de vizitare al expozitiei este zilnic intre orele 10 si 18. Biletul de intrare costa 9 lei, valabil o zi. Biletul de intrare valabil doua zile costa 16 lei, cel valabil trei zile costa 24 de lei, cel valabil patru zile costa 30 de lei, iar cel valabil pe toata durata expozitiei costa 38 de lei.

Lasă un răspuns