Curs Brokeraj de afaceri 16-19 aprilie 2024

Camera de Comerț și Industrie a României, împreună cu TradeX, organizează un curs de Brokeraj de Afaceri în perioada 16-19 aprilie.

Cursul de Brokeraj de Afaceri reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei interesați să își dezvolte abilitățile și cunoștințele în domeniul brokerajului și să înțeleagă aspectele cheie ale tranzacțiilor comerciale și investițiilor.

Parteneriatul dintre Camera de Comerț și Industrie a României și TradeX sugerează că acest curs va beneficia de expertiza și resursele ambelor organizații, oferind participanților acces la informații și experiență de înaltă calitate în domeniul afacerilor.

Perioada aleasă, 16-19 aprilie, indică faptul că cursul va avea loc pe parcursul a patru zile consecutive, oferind participanților o oportunitate intensivă de învățare și interacțiune.

În contextul mediului economic din România și din întreaga lume, un astfel de curs poate fi extrem de valoros pentru antreprenori, manageri și profesioniști din diverse domenii, ajutându-i să își îmbunătățească abilitățile de negociere, să înțeleagă mai bine procesele de tranzacționare și să devină mai eficienți în gestionarea afacerilor lor.

În concluzie, cursul de Brokeraj de Afaceri organizat de Camera de Comerț și Industrie a României și TradeX pare să fie o inițiativă semnificativă pentru dezvoltarea profesională și creșterea competențelor în domeniul afacerilor în România.

Cursul Brokeraj de Afaceri organizat de CCIR și TradeX
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și TradeX organizează cursul Brokeraj de Afaceri, care va avea loc în perioada 16-19 Aprilie 2024.

Cursul este acreditat de International Business Brokers Association (IBBA) și oferă o pregătire completă în domeniul intermedierii vânzării și cumpărării de afaceri.

Programul cursului:

Modulele 1-3: Introducere în brokerajul de afaceri, identificarea și evaluarea afacerilor, marketing și negociere
Modulele 4-6: Structurarea tranzacțiilor, aspecte juridice și financiare, due diligence
Modulul 7: Etica profesională în brokerajul de afaceri
Beneficiile participării:

Dobândirea de cunoștințe și abilități practice necesare pentru o carieră de succes în brokerajul de afaceri
Acces la o rețea de experți din domeniul afacerilor și al consultanței
Posibilitatea de a obține o diplomă recunoscută la nivel internațional de către IBBA
Cursul se adresează:

Antreprenorilor care doresc să își vândă sau să cumpere o afacere
Profesioniștilor din domeniul financiar care doresc să se specializeze în brokerajul de afaceri
Absolvenților de studii economice care doresc o carieră în domeniul consultanței de afaceri

Informații suplimentare:
Termen limită de înscriere: 10 Aprilie 2024

Vă invităm să participați la cursul Brokeraj de Afaceri pentru a vă dezvolta abilitățile și a vă construi o carieră de succes în acest domeniu dinamic.