Dezvoltarea activitatii IMM-urilor si ONG-urilor pe baza planului de afaceri in contextul intrarii Romaniei in UE

Organizatori: CCIR impreuna cu S.C. Euro Management Group SRL
Organizatori: CCIR impreuna cu S.C. Euro Management Group SRL
Scopul cursului: Instruirea antreprenorilor de microintreprinderi si IMM-uri precum si a managerilor de organizatii neguvernamentale in procesul de intocmire si aplicare a planului de afaceri in activitatea de conducere a firmei / organizatiei, inclusiv in atragerea de fonduri.
Cursul va prezenta notiunile de baza ale unui plan de afaceri precum si exemple concrete. La finalul cursului participantii vor fi capabili sa inteleaga si sa intocmeasca un plan de afaceri, in contextul schimbarilor determinate de integrarea Romaniei in UE.
Grupul tinta: managerii de microintreprinderi, IMM-uri si organizatii neguvernamentale.
Locul desfasurarii: Sediul CCIR, Sala Dobrogea, intrarea E, tronson 3, etaj 6
Lector: dl. Laurian TANASESCU, director general SC EURO MANAGEMENT GROUP SRL
Taxa participare: 600 RON/participant, TVA inclus, include contravaloarea suportului de curs.
La sfarsitul cursului se va elibera de catre Camera de Comert si Industrie a Romaniei si SC EURO MANAGEMENT GROUP SRL un certificat de participare.
Inscrierea se va face prin confirmare scrisa, pe baza de talon de participare, transmis la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, fax: 311.21.10 sau e-mail: aurora.davidel@ccir.ro.
Persoana contact informatii suplimentare, program si inscrieri: dra Cristina IONESCU – Sef CERPECO, Tel/ Fax: 021 311 21 10, e-mail: cristina.ionescu@ccir.ro ,aurora.davidel@ccir.ro.

Lasă un răspuns