Dezvoltarea activitatii IMM-urilor si ONG-urilor pe baza planului de afaceri in contextul intrarii Romaniei in UE

Instruirea antreprenorilor de microintreprinderi si IMM-uri precum si a managerilor de organizatii neguvernamentale in procesul de intocmire si aplicare a planului de afaceri in activitatea de conducere a firmei/organizatiei, inclusiv in atragerea de fonduri.Cursul va prezenta notiunile de baza ale unui plan de afaceri precum si exemple concrete. La finalul cursului participantii vor fi capabili sa inteleaga si sa intocmeasca un plan de afaceri, in contextul schimbarilor determinate de intrarea Romaniei in UE.
Scopul cursului: Instruirea antreprenorilor de microintreprinderi si IMM-uri precum si a managerilor de organizatii neguvernamentale in procesul de intocmire si aplicare a planului de afaceri in activitatea de conducere a firmei/organizatiei, inclusiv in atragerea de fonduri.
Cursul va prezenta notiunile de baza ale unui plan de afaceri precum si exemple concrete. La finalul cursului participantii vor fi capabili sa inteleaga si sa intocmeasca un plan de afaceri, in contextul schimbarilor determinate de intrarea Romaniei in UE.
Grupul tinta: managerii de microintreprinderi, IMM-uri si organizatii neguvernamentale.
Locul de desfasurare: Sediul CCIR, Sala Bucovina, intrarea E, Tr. 2, Et. 2
Data:12 – 15 Martie, orele 09:00 -16:00 – Curs
Lector:dl. Laurian TANASESCU, director general SC EURO MANAGEMENT GROUP SRL
Taxa participare: 800 RON/participant, TVA inclus, include contravaloarea suportului de curs.
La sfarsitul cursului se va elibera de catre Camera de Comert si Industrie a Romaniei si SC EURO MANAGEMENT GROUP SRL un certificat de participare.
Inscrierea se va face prin confirmare scrisa, pe baza de talon de participare, transmis la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, fax: 311.21.10 sau e-mail:aurora.davidel@ccir.ro.
Persoana contact informatii suplimentare, program si inscrieri: dra Cristina IONESCU, Tel: 021 319 01 55, Fax: 021 311 21 10,
E-mail: aurora.davidel@ccir.ro

Lasă un răspuns