Forum economic romano-israelian la Iasi pe 28 iunie

Primaria Municipiului Iasi, avand ca parteneri Comunitatea Evreilor din Iaşi şi Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, organizeaza Forumul Economic Romano-Israelian, 28 iunie 2017, ora 10.00, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie din Iaşi, B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou.
Forumul işi propune sa reuneasca antreprenori din regiune interesaţi de dezvoltarea unor relaţii de parteneriat cu oameni de afaceri israelieni din domeniile: IT şi outsourcing, sanatate, turism, agricultura, sectorul imobiliar, investitii, sectorul bancar ş.a.
Evenimentul va include o sesiune de prezentare a relaţiilor economice bilaterale şi a oportunitaţilor de investiţii, urmata de o sesiune business-to-business intre oamenii de afaceri romani şi israelieni interesaţi.

La eveniment vor participa şi reprezentanţi ai corpului diplomatic – dintre care menţionam Ambasada Israelului şi Ambasada SUA – precum şi ai Camerelor de Comerţ şi Industrie din regiune.
Forumul Economic Romano-Israelian este organizat in cadrul proiectului Marşul Vieţii – comerorarea a 76 de ani de la Pogromul de la Iaşi.
Pentru inscrieri: http://www.cciasi.ro/Forum_Economic_Romano_Israelian.htm

Lasă un răspuns