GALA EXCELENTEI IN AFACERI

Camera de Comert si Industrie a Romaniei a organizat, marti, 12 decembrie, incepand cu orele 18.00, la sediul sau din Bucuresti, cea de a III-a editie a Galei Excelentei in Afaceri, eveniment care incununeaza seria reuniunilor de comunicare a rezultatelor Topului National al Firmelor, editia a XIII-a, 2006.
Camera de Comert si Industrie a Romaniei a organizat, marti, 12 decembrie, incepand cu orele 18.00, la sediul sau din Bucuresti, cea de a III-a editie a Galei Excelentei in Afaceri, eveniment care incununeaza seria reuniunilor de comunicare a rezultatelor Topului National al Firmelor, editia a XIII-a, 2006.Selectia s-a efectuat pe baza rezultatelor economico-financiare de exceptie si a prezentei pe podiumul Topului National al Firmelor din ultimii 3, respectiv 5 ani.
Pe langa criterii strict economice, grila de selectie a inclus si alte doua criterii suplimentare: impactul activitatilor companiilor pe plan local si respectarea principiilor eticii in afaceri. In acest fel, au fost eliminate din start, companiile care au avut probleme de imagine sau au fost inregistrate cu datorii la bugetul de stat, in pofida rezultatelor economice foarte bune.

Lasă un răspuns