GE Money intentioneaza sa deschida in Romania inca 20 de noi unitati

GE Money, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric, a anuntat recent ca intentioneaza sa-si suplimenteze reteaua din Romania cu inca 20 de unitati teritoriale noi. La sfarsitul anului 2006, GE Money a achizitionat in tara noastra trei companii Motoractive Leasing, Estima Finance si Domenia Credit , in prezent avand loc un proces de integrare a celor trei entitati sub brandul GE Money.
GE Money, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric, a anuntat recent ca intentioneaza sa-si suplimenteze reteaua din Romania cu inca 20 de unitati teritoriale noi. La sfarsitul anului 2006, GE Money a achizitionat in tara noastra trei companii – Motoractive Leasing, Estima Finance si Domenia Credit -, in prezent avand loc un proces de integrare a celor trei entitati sub brandul GE Money.
GE Money se va axa in acest an pe consolidarea serviciilor financiare de retail oferite pe plan local, in special prin dezvoltarea unei platforme integrate in Romania. „Romania este una dintre cele mai mari tari din Europa Centrala si de Est, avand un ritm de dezvoltare foarte rapid. Credem ca exista un potential ridicat de
crestere pe aceasta piata, beneficiind de avantajele recentei aderari la Uniunea Europeana“, a declarat, conform Rompres, William H. Cary, presedinte si CEO GE Money pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa.
Pe langa cele 3 companii din Romania, GE Money a achizitionat Baltic Trust Bank din Letonia si a incheiat doua joint venture strategice cu BBK din Spania si cu Grupul Al Futtaim din Emiratele Arabe Unite. De asemenea, compania a achizitionat in 2006 o participatie semnificativa in cadrul uneia dintre cele mai mari banci din Turcia, Garanti Bank.
GE Money ofera solutii financiare pentru populatie si IMM-uri, inclusiv carduri de credit, credite de consum, credite ipotecare si credite auto, fiind prezenta in 54 tari din intreaga lume.
In Romania au fost introduse recent creditele pentru nevoi personale cu garantii imobiliare, creditul ipotecar pe 30 de ani, leasingul auto pe 7 ani si urmand a fi introduse produse noi, inclusiv o gama noua de carduri de credit.

Lasă un răspuns