InfoBulletin – Mediatizarea ofertei de afaceri romanesti pe piata externa

Camera de Comert si Industrie a Romaniei informeaza ca, in luna octombrie 2016, va aparea catalogul electronic InfoBulletin numarul 79, lucrare cu aparitie lunara, de mediatizare a ofertei de afaceri romanesti pe piata externa.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei dispune de o retea exclusiva de contacte si relatii privilegiate cu cele mai importante organizatii de afaceri din lume, cu care colaboreaza in scopul promovarii comertului international.

InfoBulletin se transmite camerelor de comert si industrie, organizatiilor si asociatiilor profesionale din strainatate (din peste 150 de tari), cu care CCIR a incheiat acorduri de colaborare (peste 350 de organizatii din toata lumea), ambasadelor Romaniei in strainatate si ambasadelor acreditate la Bucuresti. Un numar de peste 700 de institutii si organizatii de promovare si sustinere a comertului international primesc buletinul, care este postat si pe site-ul web al CCIR, la adresa: http://www.snia.ro/ContentPages/InfoBulletin.aspx.

Inscrierea unei companii romanesti se face prin completarea unui formular (iB_Business Partner Search Profile.rtf) anexat la prezenta scrisoare, in limba engleza.

Puteti atasa o prezentare/ reclama (in limba engleza) sub forma unui fisier tip pdf (text si imagini) de maxim 10 MB.

Tariful pentru publicarea profilului companiei Dvs. in InfoBulletin este de 200 lei + TVA/ aparitie. Suma se achita la casieria CCIR (Blvd. Octavian Goga nr.2, sector 3, Bucuresti) sau prin transfer bancar in contul CCIR nr. RO31 RZBR 0000 0600 0240 7957 deschis la Raiffeisen Bank SA SMB, cu mentiunea: InfoBulletin. Codul fiscal (CUI) al CCIR este: RO2842250.

Se acorda discounturi de 10%, 20% sau 30% pentru cei care doresc ca oferta sa apara in 3, 6, respectiv 12 numere ale InfoBulletin.

 

 

Lasă un răspuns