Intalnire a exportatorilor romani cu reprezentantii EXIMBANK Romania si EXIMBANK India

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) si EXIMBANK Romania au placerea sa invite operatorii economici la intalnirea exportatorilor romani cu reprezentantii EXIMBANK Romania si EXIMBANK India, ce se va desfasura la sediul CCIB din Bucuresti, Bd. Octavian Goga 2 (sala Cerchez) in ziua de 12 iulie 2007, incepand cu ora 09:00.

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) si EXIMBANK Romania au placerea sa invite operatorii economici la intalnirea exportatorilor romani cu reprezentantii EXIMBANK Romania si EXIMBANK India, ce se va desfasura la sediul CCIB din Bucuresti, Bd. Octavian Goga 2 (sala Cerchez) in ziua de 12 iulie 2007, incepand cu ora 09:00.Vizita delegatiei EXIMBANK INDIA are loc in contextul intensificarii relatiilor economice bilaterale romano-indiene si a interesului privind stabilirea de contacte de afaceri cu companiile romanesti cu activitate de export.
Firmele exportatoare pot confirma participarea pana la data de 11 iulie 2007, la Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti – Directia de Relatii Externe (persoana de contact Estera Lazar), tel.:021/311.58.93, fax: 021/319.26.96, e-mail: estera.lazar@ccib.ro.

Lasă un răspuns