Jaluzelele 89mm, ideale pentru o casa de vis

Oamenii sunt sensibili, de aceea isi construiesc case. Ei au nevoie de temperatura constanta, sa fie feriti de pericole si sa aiba locuri speciale in care: sa lucreze, sa prepare hrana si sa o serveasca, sa se odihneasca si sa isi asigure igiena.

Locuinta omului modern are nevoie de multe dotari ca el sa se simta perfect in ea, sa isi mentina sanatatea fizica si spirituala si sa aiba o viata lunga.

In randul dotarilor indispensabile intra si jaluzelele 89mm de calitate premium care pot fi comandate de pe site-ul magazinului Aluroller.ro.

Intre om si lumina soarelui exista o relatie ciudata. Conform genezei, fara lumina nu ar fi existat viata si univers, fiindca ea permite orientarea in spatiu, accesul la cunoastere, dar degaja si caldura.

Cu toate acestea prea multa lumina dauneaza ochilor, obiectelor si alimentelor, mai ales in timpul verii.

Razele violente ale soarelui produc arsuri ale pielii, usturimi ale ochilor, de aceea nu se recomanda statul la plaja sau in bataia razelor solare in intervalul zilei in care astrul diurn are cea mai mare putere.

In concediu, in zilele de cuptor, oamenii aleg sa stea la umbra, in camere cu jaluzelele 89mm, fiindca ele ofera umbra si racoare.

Persoanele care au fost obligate sa lucreze in soarele puternic, sa calatoreasca in mijloace de transport in comun supraincalzite simt nevoia sa faca un dus rece si sa stea in pat intr-o camera cu jaluzele de calitate premium, sa se racoreasca.

Fara aceste momente de odihna, de refacere ele s-ar imbolnavi grav.

Sunt camere din casa in care nu se poate sta fara jaluzele si fara aer conditionat, fiindca soarele bate cu putere in ele, supraincalzind scaunele, patul, canapeaua sau fotoliile.

Din cauza caldurii excesive cei din casa au senzatia ca nu pot sa respire si nu pot dormi nici noptile.

Din aceste motive, jaluzelele sunt indispensabile, dar mai sunt si alte motive la fel de importante.

Dreptul la intimitate este sfant, iar oamenii trebuie sa investeasca in respectarea lui. Exista dormitoare situate la parter, foarte aproape de strada si perdeaua fina nu poate izola pe cei din casa de curiozitatea trecatorilor.

Este neplacut ca o persoana care isi ia camasa de noapte in dormitor, sa vada cum este privita de cineva strain din afara casei!

Prin jaluzele nu ar putea sa faca acelasi lucru, iar stapana casei ar putea sa faca linistita gesturile dorite in casa ei.

Casa de vis este cea cu jaluzele verticale lila, portocalii, bej sau crem cumparate de pe site-ul magazinului Aluroller.ro care imbunatatesc aspectul cladirii si in interior, dar si in exterior.

Romanii se pot mandri cu faptul ca aceste jaluzele rezistente si frumoase sunt 100 % realizate in tara lor.

Ele se combina perfect cu rulouri exterioare din aluminiu si cu tamplaria PVC adusa din Germania.

Tamplaria si rulourile asigura linistea deplina in casa, cand oamenii au nevoie sa se odihneasca, precum si temperatura dorita de acestia, in functie de anotimp.

Omul este sensibil si dupa cum este afectat de arsita, sufera si cand este biciuit de ploaia cea rece afara sau cand a mers mult pe jos sau a asteptat autobuzul in ger.

Pe strada, oamenii se pot confrunta cu aceste experiente menita sa ii caleasca, dar in casele lor cele sigure si frumoase este nepermis sa intre gerul si sa se risipeasca inutil caldura. Aluroller este aliatul omului impotriva risipei si a frigului care in trecut intra pe la geamuri.

O tamplarie buna si rulourile exterioare sigure izoleaza perfect un corp de cladire atat fonic, cat si termic.

In casa lui, omul mai trebuie sa fie sigur ca nimeni nu poate patrunde fara voia sau in lipsa sa. Dreptul de proprietate nu poate fi incalcat, daca locuinta este prevazuta cu:

-sistem automatizare porti

-sistem de automatizare usi garaj

-rulouri exterioare sigure

-grilaje din metal la geamurile de la camerele foarte joase in care se poate intra din afara.

Produsele nu sunt scumpe, daca sunt raportate la beneficiile pe care le ofera si la importanta lor in economia securitatii si a confortului.

Masuratorile se fac gratuit de catre specialistii magazinului care nu gresesc niciodata si pot oferi un sfat bun, daca sunt solicitati in aceasta privinta. Consultanta este gratuita si ea, iar montajul produselor este inclus in pret.

Furnizorul se ofera sa repare produsele atat in perioada de garantie, cat si in perioada de postgarantie.

Casele imbunatatite de magazinul de mai sus pot fi admirate in orice cartier, iar locuitorii lor sunt 100% multumiti de confortul in care traiesc.

Firma Aluroller.ro lucreaza insa si pentru pensiuni si hoteluri, banci si magazine mari, cladiri de birouri, scoli particulare si clinici particulare.

In pozele din portofoliu se poate vedea modul in care specialistii isi adapteaza serviciile si produsele arhitecturii si destinatiei imobilului respectiv.

Jaluzelele sunt ideale si in zilele de iarna in care razele solare care cad pe zapada raspandesc o lumina orbitoare in jur, iar lumina aceea incearca sa intre pe fereastra.

Jaluzelele sunt elegante, rezista mult in timp, se intretin usor si feresc casa de razele violente ale soarelui.

Ele s-au generalizat si in prezent, rar poate fi vazuta o casa fara jaluzele.

Casa trebuie sa fie locul acela in care omul se simte iubit, protejat, in care are tot ceea ce ii este necesar si se simte pe deplin multumit.

Jaluzelele isi aduc si ele contributia in mod substantial la linistea si confortul locatarilor dintr-o casa, tocmai de aceea sunt din ce in ce mai solicitate.