Leasing auto extern pentru masina de vis

Iubitorii de masini pot fi impartiti in doua categorii:

  1. Cei care isi doresc orice masina, numai sa poata conduce si sa aiba asigurata mobilitatea pentru ei si familiile lor.

  2. Pretentiosii care doresc sa conduca o masina de lux si carora le place sa vada cum se strange lumea in parcare, sa le admire masina.

In prezent, autoturismele sunt considerate din ce in ce mai mult o necesitate. Oamenii lucreaza la 40-50 de kilometri de casa, au un anumit program care nu le permite sa utilizeze transportul in comun. Fara masina personala ar pierde enorm de mult timp pe drum. Omul modern stie sa echilibreze foarte bine profesia cu viata personala si stie sa puna o limita clara intre cele doua componente diferite ale existentei sale.

Nu exista persoana care sa nu ramana plina de incantare la vederea unei bijuterii pe patru roti, despre care cu putin timp in urma se credea ca este de domeniul Sf.

Cine ar fi crezut cu 50 de ani in urma ca va aparea o masina care sa avertizeze soferul cand se apropie prea mult de masina din fata sa, un autoturism ale carui scaune sa se incalzeasca apasand pe un buton si sa se racoreasca tot apasand pe un buton. Spera cineva ca va avea la masina un suport pentru ceai sau cafea prevazut cu termostat, care sa pastreze bautura la temperatura dorita, in functie de anotimp?

Evident ca nu spera. In acele timpuri o decapotabila era socotita minunea minunilor.

Acum aceste masini exista, sunt dorite, sunt aduse special din Germania ca romanul sa nu mai faca 3 zile pe drum si sa cheltuiasca atat de mult, sa se aleaga cu o masina moderna.

Ceea ce sperie potentialul client este pretul de zeci sau de sute de mii de euro, dar in sprijinul sau vine leasing auto extern fara tva, facilitate care il apropie pe omul care nu este extraordinar de bogat de masina visurilor sale.

Masina poate fi cumparata direct pe firma, fara tva cu ajutorul acestui sistem de leasing pentru care sunt necesare anumite documente. De la depunerea dosarului si pana la primirea raspunsului si a banilor dureaza 24 de ore.

Acest tip special de leasing este oferit pentru autoturisme de lux, dar si pentru camioane, autobuze si autocare si remorci de diferite dimensiuni.

Auto-leasing.ro este firma care ajuta iubitorii de masini de lux sa intre in posesia modelului de autoturism dorit. Implicarea firmei este totala, fiindca urmareste:

-verificarea istoricului masinii si a numarului exact de kilometri de catre specialisti

-aducerea in tara a masinii dorite

-aducerea la comanda a unei anumite marci de autoturism solicitate de client

-obtinerea de credit extern fara tva

-leasing avantajos

-programare RAR

-asigurare RCA.

Firma prezentata mai sus nu este un simplu vanzator caruia nu ii pasa de cumparator dupa ce si-a vandut marfa in mod legal, ci ramane alaturi de clientul sau. Pentru cei care obtin venituri in euro, ea ajuta clientii sa obtina credit extern, pentru persoanele care isi primesc salariile in lei au pus la punct parteneriate cu banci din tara care ofera un leasing avantajos.

Site-ul firmei este excelent structurat, fiindca vizitatorul poate vizualiza in voie toate cele 150 de masini de lux, aduse din Germania.

Fiecare masina este insotita de o fisa tehnica detaliata si de fotografii facute din interiorul si in exteriorul masinii. Pozele pot fi marite, vizualizate in reluare ca potentialul cumparator sa stie totul despre masina pe care doreste sa o cumpere.

Deosebit de util este si simulatorul de leasing, sistemul de leasing poate fi personalizat de beneficiar, in functie de veniturile sale.

In cazul in care obtine venituri mari si doreste sa scape cat mai repede de credite, alege leasingul pentru 1 an. Daca are si alte datorii sau salariul nu este asa de mare, durata leasingului poate fi prelungita pana la 5 ani.

Simulatorul este realizat pentru pretul masinii respective, cumparatorul afland:

-avansul pe care trebuie sa il depuna

-valoarea ratei lunare.

Multi spun ca o masina este costisitoare, dar ea ajuta la economisirea celei mai scumpe resurse: a timpului. Nimic nu valoreaza mai mult ca timpul. Orele castigate pot fi folosite pentru odihna, pentru discutii constructive cu cei dragi, se poate citi o carte sau vedea un film, se poate realiza un lucru util pentru gospodarie.

Masina personala ajuta la rezolvarea urgentelor in cel mai scurt timp, iar acesta este un alt avantaj al posesorilor de autoturisme.

Masina poate fi utilizata si in scop distractiv, fiindca nimic nu se compara cu calatoria alaturi de cei dragi in conditii de maxim confort.

Avand un autoturism la discretie, familia poate bifa toate obiectivele din vecinatatea hotelului sau din statiunea in care este rezervata cazarea.

Creditul extern fara tva apropie tot mai mult masina de lux de romanul cu un salariu decent, invatat sa economiseasca in momentul in care are o motivatie puternica, iar o masina de calitate nemteasca il determina sa faca fata tuturor cheltuielilor.

Auto-leasing.ro este site-ul care ofera masini atent verificate celor care doresc sa cumpere, toate autoturismele fiind vandute cu perioada generoasa de garantie.

Leasingul poate fi solicitat pentru perioada maxima de 72 de luni (6 ani) pentru autoturismele noi si de 96 de luni (8 ani) pentru masinile secod-hand.

In aceste conditii niciun roman nu mai poate sa stea fara masina, fiindca tentatia si ajutorul firmei sunt foarte mari.

Masinile personale sunt ideale in aceste vremuri marcate de pandemie, fiindca in acest mod riscurile infectarii cu Covid in mijloacele de transport in comun sunt anulate.