Misiune economica cu ocazia celui de-al VIII-lea Congres Balcanic al Expeditorilor Belgrad (Serbia)

In perioada 15-19.05.2007, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) organizeaza, cu ocazia celui de-al VIII-lea Congres Balcanic al Expeditorilor de Marfuri, o misiune economica la Belgrad (Serbia). Avantajele si dezavantajele Coridoarelor pan-europene de transport IV si X, infrastructura de transport â?? situatie actuala si perspective, consecintele aderarii Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana, Dunarea si terminalele de containere, facilitarea comertului, transportului si barierele netarifare sunt teme de actualitate ce se regasesc pe agenda Congresulu
In perioada 15-19.05.2007, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) organizeaza, cu ocazia celui de-al VIII-lea Congres Balcanic al Expeditorilor de Marfuri, o misiune economica la Belgrad (Serbia).
Avantajele si dezavantajele Coridoarelor pan-europene de transport IV si X, infrastructura de transport situatie actuala si perspective, consecintele aderarii Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana, Dunarea si terminalele de containere, facilitarea comertului, transportului si barierele netarifare sunt teme de actualitate ce se regasesc pe agenda Congresului. Evenimentul ofera participantilor posibilitatea discutarii unor aspecte legate de modernizarea infrastructurii de transport, imbunatatirea dialogului intre sectorul privat si al transporturilor si cel al administratiei vamale, implementarea unor proceduri vamale simplificate, reducerea timpului de stationare in punctele vamale.
Participantii la misiune au posibilitatea de a intalni potentiali parteneri, de a relua contacte anterioare, precum si de a identifica noi oportunitati de afaceri. De asemenea, cu acest prilej va fi organizata si o intalnire la Camera de Comert si Industrie a Serbiei, ocazie cu care se va semna acordul de cooperare al CCI Bucuresti, atat cu Camera din Belgrad, cat si cu Camera Serbiei.
Sursa: CCIB.RO

Lasă un răspuns