Misiune Economică in Georgia (10 februarie – 14 februarie 2018)

Georgia, (Tbilisi & Mtskheta) /  10 – 14 februarie 2018

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) organizează, în colaborare cu Level Tour și cu sprijinul reprezentanțelor diplomatice ale României și Georgiei, o misiune economică în Georgia (Tbilisi și Mtskheta), în perioada 10 – 14 februarie 2018.

Cu acest prilej CCIR dorește să vină în sprijinul companiilor românești interesate de piața georgiană, prin organizarea unui Forum de afaceri și a unor întâlniri de lucru cu parteneri din Georgia, în domeniile de interes pentru cele două medii de afaceri.

Principalele zone de interes comun în cadrul relațiilor economice și comerciale bilaterale se regăsesc în: sectorul IT, sectorul hidro-energetic, agricultură şi industria agro-alimentară, construcţiile civile şi infrastructură, transporturile maritime de marfă și persoane precum și turismul cultural și de agrement.

Participanții la această misiune vor beneficia, pe lângă întâlnirile de afaceri și de zbor direct București – Tbilisi, cazare la hotel de 4* cu mic dejun inclus și posibilitatea de a vizita orașul Tbilisi și orașul Mtskheta, cu obiective turistice extraordinare înscrise în patrimoniul mondial UNESCO.

(organizată în marja primei cursei charter directe București – Tbilisi)

 

Pentru o mai bună cunoaștere a Georgiei, consultati oferta pregătită de  – Level Tour, și anume proiectul „Visit Georgia” – prima cursă directă București – Tbilisi – București (în perioada 3 – 10 februarie 2018).

 

Lasă un răspuns