ROMCONTROLA

 XVII-a editie a Expozitiei internationale de instrumente si aparatura de masura si control, ROMCONTROLA, organizata de ROMEXPO in parteneriat cu Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania (AAIR), va avea loc in Complexul expozitional ROMEXPO, in cadrul pavilioanelor 16-17 si 18. ROMCONTROLA 2007 reuneste peste 120 de firme, din care peste 20% sunt la prima participare. Sunt reprezentate patru tari, respectiv: Austria, Bulgaria, Germania si România, pe o suprafata de 7.000 de metri patrati.

A XVII-a editie a Expozitiei internationale de instrumente si aparatura de masura si control, ROMCONTROLA
, organizata de ROMEXPO in parteneriat cu Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania (AAIR), va avea loc in Complexul expozitional ROMEXPO, in cadrul pavilioanelor 16-17 si 18. ROMCONTROLA 2007 reuneste peste 120 de firme, din care peste 20% sunt la prima participare. Sunt reprezentate patru tari, respectiv: Austria, Bulgaria, Germania si România, pe o suprafata de 7.000 de metri patrati.
Tematica expozitiei este foarte diversificata si cuprinde: Instrumentatie industriala si de laborator; Sisteme de achizitie si prelucrarea datelor; Calculatoare industriale; Software, aplicatii; Sisteme de comunicatie; Automate programabile, regulatoare; Actionari si roboti industriali; Sisteme de supraveghere; Senzori, componente, sisteme; Altele.

Lasă un răspuns