Seminar de achizitii ONU

In data de 19 iunie 2007 va avea loc Sala Assan, sediul CCIB, un seminar sustinut de experti ONU, pentru prezentarea oportunitatilor de afaceri oferite de sistemul ONU in domeniul achizitiilor de bunuri si servicii, precum si pentru prezentarea unor companii comerciale interesate.

In data de 19 iunie 2007 va avea loc Sala Assan, sediul CCIB, un seminar sustinut de experti ONU, pentru prezentarea oportunitatilor de afaceri oferite de sistemul ONU in domeniul achizitiilor de bunuri si servicii, precum si pentru prezentarea unor companii comerciale interesate. Manifestarea este organizata  de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti in colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe.
Participarea este gratuita.
ONU a alocat 8,3 miliarde USD in perioada 2004-2005 pentru achizitionarea de bunuri si servicii. Prin urmare, pentru companiile romanesti, ar fi utila familiarizarea cu procedurile si regulile ONU, pentru a putea deveni furnizori ai acestei organizatii.
In data de 20 iunie, expertii ONU vor putea vizita una-doua companii romanesti cu potential de a deveni furnizori pentru ONU.
Programul manifestarii este in curs de definitivare si va fi difuzat ulterior tuturor firmelor care vor confirma interesul de participare.
Sursa: CCIB.RO

Lasă un răspuns