26 de banci straine ar putea face operatiuni directe pe piata romaneasca

Un grup de 26 de grupuri financiare mari ar putea face operatiuni directe pe piata bancara româneasca, anunta BNR. Potrivit agentiei NewsIn, lista institutiilor de credit care vor sa furnizeze servicii in mod direct pe piata româneasca include Citibank, J. P. Morgan, Erste Bank si The Royal Bank of Scotland.

Un grup de 26 de grupuri financiare mari ar putea face operatiuni directe pe piata bancara româneasca, anunta BNR. Potrivit agentiei NewsIn, lista institutiilor de credit care vor sa furnizeze servicii in mod direct pe piata romaneasca include Citibank, J. P. Morgan, Erste Bank si The Royal Bank of Scotland. Alte banci importante care sunt incluse pe lista celor 26 sunt Credit Suisse, Rathbone Investment, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Dexia Kommunalkredit Bank, Merrill Lynch si Danske Bank. Bancile ofera servicii de consultanta cu privire la structura capitalului, strategia de afaceri si alte aspecte legate de afaceri comerciale,
servicii legate de fuziuni si achizitii si prestarea altor servicii de consultanta. Ele mai efectueaza operatiuni de administrare de portofolii si consultanta legata de aceasta, precum si servicii de custodie si administrare de instrumente financiare.
Sursa: IEMA- Rompres

Lasă un răspuns