Agenda evenimentelor organizate de CCIR in Mai 2006

Biomedical research driven by Balkans’ SMEs in relaunching the Lisbon Strategy                              
Loc de desfasurare: Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Sala Al.Ioan Cuza, Etaj 4, Tronson II

03 Mai 2006
orele  9-17

Biomedical research driven by Balkans’ SMEs in relaunching the Lisbon Strategy                              
Loc de desfasurare: Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Sala Al.Ioan Cuza, Etaj 4, Tronson II
Organizatori: Punctul National de Contact pentru IMM-uri, Camera de Comert si Industrie a României si IPA CIFATT, Craiova.
Contact: Anemari Marcusanu, Alexandrina Scriosteanu,
Tel: 319 00 80; Fax: 319 01 59;
E-mail: anemari.marcusanu@ccir.ro ; alexandrina.scriosteanu@ccir.ro 

4 – 5 Mai 2006

Balkan Medicine towards FP7- Regional Conference on Health
Loc desfasurare : Camera de Comert si Industrie a Romaniei, conform programului atasat
Organizatori principali: Institutul National pentru Cercetare si Dezvoltare in Domeniul Sanatatii, Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, Ministerul Sanatatii
Cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei – Euro Info Centre prin proiectul ROINTERA.  
Contact : Cristina Roua – CCIR, tel. 319.01.11 Cristina Pavel, Mona Moldovan – INCDS, tel. 252.35.51, Ioana Ispas – ANCS
e-mail: conferintaregionala@yahoogroups.com

09 – 12 Mai 2006

Participare in cadrul standului comun al Asociatiei Camerelor de Comert din Balcani cu ocazia Targului International – BULMEDICA
Loc de desfasurare:  Sofia
Contact: Manuela TITIRCA, Tel: 319 00 95; Fax: 319 01 01;
E-mail: manuela.titirca@ccir.ro  

12 – 14 Mai 2006

Participare la Zilele de Contact Euro-Siriene
Evenimentul este organizat in cooperare cu Centrul Corespondent Euro Info din Siria EICC SY791, Federatia Camerelor de Comert si Industrie din Siria, Centrul de Afaceri siriano-european, Ministerul Turismului din Siria si Federatia Camerelor de Turism din Siria, si este inscris in cadrul proiectului ESCD5, initiativa Sincerely Siria. Obiectivul proiectului este incurajarea relatiilor de cooperare intre agentiile de turism din Siria si cele din spatiul european si mediteranean.
Loc de desfasurare:  Siria
Invitam firmele interesate sa completeze formularul de inregistrare si sa il transmita la Euro Info Centre Bucuresti prin e-mail (magda.ceamuru@ccir.ro).
Ultima zi de inregistrare: 4 mai 2006
Contact: Magda Ceamuru, tel: 021/319.01.11  

17 – 20 Mai 2006

Participare la targul international METEF 2006
Loc de desfasurare: Brescia, Italia
Contact: Gabriela LASCU, Tel: 319 00 88 ; Fax: 319 01 01 ;
E-mail: gabriela.lascu@ccir.ro  

23 – 26 Mai 2006
Orele 9– 16

Cursul Modalitati de accesare de catre autoritatile contractante, operatorii economici si ONG-uri a fondurilor structurale si de coeziune ale UE"
Scopul cursului: Intelegerea notiunii de Fonduri Structurale si de Coeziune; obiectivele prioritare ale Fondurilor Structurale, regulile de baza care se aplica la accesarea Fondurilor Structurale; fondurile care pot fi accesate direct de la UE, domenii de interventie ale Fondurilor Structurale si de Coeziune; cum se cofinanteaza de catre aplicanti proiectele finantate si din fondurile structurale, criterii de eligibilitate pentru aplicanti; activitati si costuri, etc.
Lector: dl. Pavel MARCULET, consultant AMCOR, membru al consiliului director al Asociatiei Specialistilor in Achizitii Publice in Romania
Public tinta: reprezentanti ai autoritatilor contractante (Primarii, Consilii Locale, Prefecturi, Companii Nationale, Societati Nationale), societati comerciale mari, mijlocii si mici cu capital privat din agricultura, industrie, constructii, turism, silvicultura, pescuit, productie si distributie energetica, infrastructura sociala si sanatate publica, infrastructura de telecomunicatii si societatea informationala, infrastructura de transport pe uscat, apa si aer, cercetare-dezvoltare, IMM-uri, asociatii de afaceri / patronale etc.
Loc de desfasurare: Centrul International de Conferinte al CCIR, Sala Ioan Socec, intrarea C
Contact: Nicoleta TUTOS, Tel: 319 0155 ; Fax: 319 0159; E-mail aura@ccir.ro  

23 mai 2006
Ora 9:00

Intalnire oameni de afaceri romani cu delegatia ABIMO (Asociatia Producatorilor Brazilieni de Echipament Medical, Stomatologic si de Laborator)
Actiunea are loc cu ocazia vizitei in Romania (22-24 mai 2006) a unei delegatii de 12 persoane a ABIMO, reprezentand producatori de: echipament medical si spitalicesc; materiale medicale consumabile si de unica folosinta; implanturi si proteze; articole de stomatologie; articole de laborator; articole de radiologie. Scopul vizitei: stabilirea unor parteneriate de afaceri cu distribuitori locali si regionali de echipament medical, stomatologic si de laborator.
Loc de desfasurare: ROMEXPO-Pavilionul Central, Sala de Marmura
Contact: Adrian Bulete, Tel: 3190102; Fax: 3190101; Email: adrian.bulete@ccir.ro  

29 mai 2006
Ora 10

Conferinta  „De la trafic de influenta la lobby profesionist”
Scopul dezbaterii este sa stabilieasca granita dintre lobby – ca practica legitima si utila – si traficul de influenta, sa identifice demersurile necesare pentru protejarea grupurilor de interese care vor sa faca lobby, pentru protejarea decidentilor din institutiile publice si pentru eliminarea suspiciunilor cu privire la aceasta activitate.
Loc de desfasurare: Centrul International de Conferinte al CCIR, Sala Dacia
Contact : Liana SEGA , tel. 319 00 72; 0722 579 793; E-mail: liana.sega@ccir.ro

Lasă un răspuns