Ediţia a XXIV-a a Topului Firmelor din Bucureşti

TROFEUL DE EXCELENŢĂ pentru „lecţiile de management” predate nouă, tuturor, de echipele celor 97 de companii care în ultimii cinci ani s-au clasat pe prima poziţie în competiţia elitelor.

Camera de Comert si Industrie a Municipiului București, prima Cameră de comerț de pe teritoriul de atunci al României, a avut de-a lungul celor aproape 150 de ani de la înființare, o contribuție semnificativă la modernizarea economiei naționale (legi, reglementări, instituții).

In 2017, Camera bucureşteană premiază 6.840 firme, adică 18,1% din totalul firmelor considerate eligibile şi care reprezintă 5,5% din totalul firmelor care au depus bilanţul aferent anului trecut.

Ediţia a XXIV-a a Topului Firmelor din Bucureşti, eveniment de referinţă pentru viaţa economică a Capitalei. Eveniment sub semnul recunoaşterii şi promovării performanţei, al competiţiei ce respectă regulile jocului, al competitivităţii generate de un management performant, dublat de o cultură organizaţională solidă, al curajului de a ieși din zona de confort, al perseverenței și determinării de a depăși limite, de a schimba mentalităţi şi percepţii.

Topul firmelor din municipiul Bucureşti s-a dovedit, de-a lungul timpului, o excelentă oportunitate de a cunoaşte astfel de manageri şi antreprenori.

Laureații merită din plin recunoaşterea şi aplauzele, cu atât mai mult cu cât competiţia a fost dură, iar metodologia – aplicată unitar la nivelul întregului sistem cameral – a fost severă şi complexă. În stabilirea clasamentelor finale au fost luaţi în calcul indicatori precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat, calculaţi în baza a 16 elemente extrase din situaţiile financiare depuse de companii la Ministerul Finanţelor Publice şi la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Potrivit metodologiei de top, dintre cele 125.236 de firme cu sediul social în Capitală, care au depus bilanţul aferent anului 2016, au îndeplinit criteriile de eligibilitate 37.816 firme, adică 30,2% din total.

Lasă un răspuns