Essen: expozitie dedicata tehnologiilor de mediu

In perioada 1-3 iunie, cu ocazia Reuniunii informale a ministrilor de mediu din Statele Membre UE cu tema – Environment, Innovation, Employment, la Essen in Germania va avea loc o expozitie dedicata tehnologiilor de mediu. Expozitia va prezenta tehnologii de mediu inovative din toate domeniile de activitate relevante, cu accent in special pe:
In perioada 1-3 iunie, cu ocazia Reuniunii informale a ministrilor de mediu din Statele Membre UE cu tema Environment, Innovation, Employment, la Essen in Germania va avea loc o expozitie dedicata tehnologiilor de mediu. Expozitia va prezenta tehnologii de mediu inovative din toate domeniile de activitate relevante, cu accent in special pe:
– producerea de energie/ energii regenerabile, platforme energetice
– eficienta energetica si conservarea energiei
– gestiunea deseurilor si reciclare
– mobilitate si transport, combustibili
– tehnologii pentru alimentarea cu apa si statii de epurare
– tehnologii integrate
– tehnologii cu aplicabilitate generala precum biotehnologiile, nanotehnologiile, ecodesign/bionica, materiale plastice biologice etc.

Participare
La expozitie pot participa companii private, autoritati si asociatii din domeniul mediului, institute de cercetare si de invatamant. Contributiile se vor adresa atat expertilor din domeniu, cat si publicului in general. Contributiile care implica activ vizitatorii vor fi indeosebi apreciate. Va fi spatiu suficient si pentru a prezenta exponate de dimensiuni mari.
Cei interesati trebuie sa se adreseze direct Ministerului Federal pentru Mediu, Conservarea Naturii si Securitate Nucleara din Germania. Li se va furniza un formular de inregistrare in care li se va cere sa descrie contributia la expozitie, cerintele tehnice, spatiul si echipamentele necesare. Participarea la expozitie face obiectul deciziei Ministerului Federal pentru Mediu, Conservarea Naturii si Securitate Nucleara.
Nu se percep taxe de participare. Va fi disponibil un spatiu extins pentru exponate. Costurile pentru instalarea si dezinstalarea exponatelor, asistenta tehnica si cheltuielile de operare (apa, electricitate) vor fi suportate de catre participanti.

Sursa: CCIB.RO

Lasă un răspuns