Forum:Perspective de business intr-o Europa extinsa. Modele din Europa Centrala si de Sud-Est

In data de 5 iunie a.c., Forum Invest, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Eleno-Romana, Ambasada Romaniei in Grecia, Ambasada Greciei in Romania, Camera de Comert din Atena, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) si Federatia Industriasilor din Grecia organizeaza la hotel Hilton- Atena (Grecia) cel de-al IV-lea Forum economic Romano-Elen: Perspective de business intr-o Europa Extinsa. Modele din Europa Centrala si de Sud-Est.
In data de 5 iunie a.c., Forum Invest, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Eleno-Romana, Ambasada Romaniei in Grecia, Ambasada Greciei in Romania, Camera de Comert din Atena, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) si Federatia Industriasilor din Grecia organizeaza la hotel Hilton Atena (Grecia), cel de-al IV-lea Forum economic Romano-Elen: Perspective de business intr-o Europa Extinsa. Modele din Europa Centrala si de Sud-Est.
Evenimentul reprezinta o intalnire de afaceri ce are drept scop stimularea comunicarii in cadrul comunitatii de afaceri si facilitarea dialogului cu importanti factori de decizie din domeniul politic. Forumul va reuni, pe langa o serie de membri ai guvernului Romaniei, personalitati si oameni de afaceri importanti din Grecia, Romania si alte tari membre ale Uniunii Europene, impreuna cu reprezentanti ai unor organizatii internationale, analisti politici si economici.
Abordand o serie de probleme de actualitate din perspectiva agendei economice regionale, precum noul climat de afaceri in Europa de Sud-Est, investitiile in sectoare cheie (infrastructura, energie, telecomunicatii etc.) si rolul organizatiilor financiare internationale in finantarea business-ului, Forumul isi propune sa ofere participantilor o privire de ansamblu asupra realitatilor in continua schimbare la nivelul mediului de afaceri din zona vizata, contribuind, totodata, la o mai buna cooperare intre actorii regionali.
Ministrul grec al afacerilor externe, Dora Bakoyannis, a recunoscut importanta unor asemenea evenimente, iar in mesajul trimis catre Forum Invest, a dat asigurari cu privire la sprijinul deosebit atat in dezvoltarea relatiilor bilaterale romano-elene in context regional, cat si in organizarea acestui forum. De asemenea, Erhard Busek, coordonator special al Pactului de Stabilitate in Europa de Sud-Est, a confirmat participarea sa la acest forum, evidentiind oportunitatile oferite de acesta in directia consolidarii cooperarii regionale.
Aceasta este cea de-a 50-a conferinta internationala organizata de Forum Invest si cea de-a patra organizata in Grecia.
Participantii la forum, membri ai Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) beneficiaza din partea Forum Invest de o oferta speciala, pachetul de servicii putand fi achizitionat la pretul de 2.990 euro (TVA inclus)/persoana, fata de pachetul standard ale carui costuri se ridica la 3.995 euro (TVA inclus).
Sursa: CCIB.RO

Lasă un răspuns