Forum de afaceri Romania – Cambodgia

Data 10 iulie, orele 10:00 – 12:00

Camera de Comert si Industrie a Romaniei va invita sa participati la forumul de afaceri multisectorial Romania – Cambodgia, organizat in parteneriat cu Camera de Comert Cambodgia.

Evenimentul va avea loc luni, 10 iulie 2017, in intervalul orar 10:00 – 12:00, la CCIR Business Center, Amfiteatrul „Al. I Cuza”, in marja vizitei oficiale la Bucuresti a E.S. doamna Tekreth Kamrang, secretar de stat in cadrul Ministerului Comertului din Cambodgia.

Prezenţa inaltului demnitar cambodgian confera garanţia participarii unor companii relevante care pot raspunde intereselor dumneavoastra de afaceri din aceasta tara.

Forumul de afaceri se va axa pe discutiile de tip Business-to-Business in contextul in care componenta economica a delegatiei cambodgiene va cuprinde companii de mare importanta din diverse domenii precum agricultura, industria alimentara, productia de materiale de constructii, industria textila, productia de cauciuc, turism, etc. (lista preliminara a companiilor din Cambodgia anexata)

Limba de lucru va fi engleză.

Taxa de participare este de 100 Lei + TVA/persoană.

Obiectivul acestui Forum este facilitarea patrunderii pe piata cambodgiana a companiilor romanesti si intensificarea comertului de marfuri si servicii.

Aceasta initiativa reprezinta un mijloc eficient pentru companiile romanesti de a-si extinde activitatea comerciala pe aceasta piata extra-comunitara, va invitam sa participati la acest eveniment.

Lasă un răspuns