Forum de afaceri și investiții Turcia – România

În perioada 18-20 aprilie, Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) va organiza o Misiune Economică la Istanbul. Acţiunea va include un Forum de Afaceri multisectorial ce se va desfășura la Hotelul Renaissance Polat Bosphorus, în data de 19 aprilie a.c. începând cu ora 12:30.

Misiunea economică va avea loc în marja primei sesiuni a JETCO (Joint Economic and Trade Comission) România-Turcia, în cadrul căreia cei doi co-președinți – domnul Ștefan-Radu Oprea, ministrul pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat și doamna Ruhsar Pekcan, ministrul turc al comerțului – vor semna forma finală a Protocolului JETCO.

Obiectivul acestei misiuni economice este facilitarea pătrunderii pe piața din Turcia a companiilor românești și intensificarea comerțului de mărfuri și servicii. Analizând structura delegației companiilor turcești, rezultă că următoarele grupe de produse și servicii oferă oportunități de valorificare pentru firmele românești: produse din fier și oțel, produse alimentare și animale vii, produse agricole, echipamente și servicii pentru industria energetică, mobilier, logistică și transporturi, îmbrăcăminte/confecții, medicamente și produse cosmetice, industria auto, produse speciale, servicii IT, construcții, materiale de construcții, mase plastice, furaje pentru animale, foraje de înaltă adâncime.

Participarea la Forumul de afaceri este gratuită.