InfoBulletin aprilie 2017 – Mediatizarea ofertei de afaceri romanesti pe piata externa

Camera de Comert si Industrie a Romaniei anunta ca, in luna aprilie 2017, va aparea catalogul electronic InfoBulletin numarul 85, lucrare cu aparitie lunara, de mediatizare a ofertei de afaceri romanesti pe piata externa.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei dispune de o retea exclusiva de contacte si relatii privilegiate cu cele mai importante organizatii de afaceri din lume, cu care colaboreaza in scopul promovarii comertului international.

InfoBulletin se transmite camerelor de comert si industrie, organizatiilor si asociatiilor profesionale din strainatate (din peste 150 de tari), cu care CCIR a incheiat acorduri de colaborare (peste 350 de organizatii din toata lumea), ambasadelor Romaniei in strainatate si ambasadelor acreditate la Bucuresti. Un numar de peste 700 de institutii si organizatii de promovare si sustinere a comertului international primesc buletinul.

Inscrierea unei companii romanesti se face prin completarea unui formular iB_Business Partner Search Profile, in limba engleza.

Tariful pentru publicarea profilului companiei in InfoBulletin este de 200 lei + TVA/ aparitie.

Se acorda discounturi de 10%, 20% sau 30% pentru cei care doresc ca oferta sa apara in 3, 6, respectiv 12 numere ale InfoBulletin.

Data limita de inscriere: de 31 martie 2017.

 

Lasă un răspuns