Masina de spalat cu uscator – caracteristici generale

Masina de spalat cu uscator este un dipozitiv electrocasnic care a cunoscut un puternic avant pe piata bunurilor de consum din Romania. Motivele pentru care acest dispozitiv a cunoscut un astfel de curent ascendent sunt numeroase. In primul rand este o solutie confortabila de curatare si ingrijire a hainelor in sezonul rece, cand temperaturile negative si umiditatea excesiva de afara nu permit uscarea in exterior. Un alt aspect avantajos tine de optimizarea spatiului din interiorul locuintei.
Inainte de a achizitiona o masina de spalat cu uscator, este indicat sa se verifice cateva detalii pentru a beneficia de un aparat cu eficienta sporita: capacitatea de spalare, capacitatea de uscare, viteza de rotatie a centrifugei, clasa energetica, clasa de eficienta la curatare si uscare. La fel de importante sunt si numarul si tipul programelor (poti alege de aici una cu multe programe de lucru), care asigura utilizare rapida si confortabila. Designul aparatului si calitatea materialelor din care este confectionat, nu sunt doar aspecte estetice. Materialele calitativa permita ca dispozitivul sa fie exploatat pentru mai mult timp.

Masina de spalat cu uscator, functii speciale, grija pentru haine
Capacitatea mare a masinii de spalat asigura in primul rand economie de timp, in special in familiile mai numeroase. Achizitionarea unui dipozitiv care permite curatarea a 7-8 kg de haine intr-un singur ciclu de curatare, inseamna efort redus din partea utilizatorului dar si costuri mai mici pentru apa, energie electrica si detergent. Programele speciale pentru mai multe tipuri de tesaturi sunt fara discutie foarte importante, pentru ca hainele sa beneficieze de durata de viata cat mai mare.
Programele de curatare scurte de 15-17 minute sunt foarte utilizate, acesta permit curatarea si improspatarea rapida a hainelor. Functiile de clatire suplimentara a tesaturilor, sunt foarte eficiente, ajuta la indepartarea urmelor de detergent de pe haine si impiedica aparitia alergiilor cutanate. Aceasta functie este foarte utila mamicilor cu copii mici si de persoanele care sufera de dermatita atopica. Functiile de uscare trebuie sa fie prietenoase, dar eficiente. Astfel toate tipurile de haine pot fi protejate. Fluxul de aer cald care circula constant pe durata derularii programului de uscare trebuie sa fie adaptat la tipul stofei intoduse in cuva.
Garantia masinii de spalat cu uscator oferita de producator este un avantaj foarte apreciat in cazul acestor dispozitive destul de costisitoare. Aparatele electrocasnice mari, precum masinile de spalat cu uscator, conform producatorilor pot fi exploatate pentru perioade indelungate de timp, de pana la 10 ani. Garantia standard oferita este de 24 de luni, insa sunt si firme care au incredere in calitatea superioara a dispozitivelor si asigura garantii de 60 de luni.

Lasă un răspuns