International Summer Academy

Institutul pentru pace si dialog, IPD are placerea de a va invita la urmatoarea întâlnire internationala a programului din vara anului 2015 lânga Zurich, Bern si Cantonul Luzern, în una din cele mai frumoase locatii, Cantonul Zug.
Programul Evenimentului Academiei Nationale de vara în probleme de pace, mediere, rezolvarea conflictelor si dialogul intercultural se va desfasura în doua perioade , prima perioada : 07-17 August, 2015 si va dura 11 zile ; cea de-a doua perioada 17-27 August, 2015, timp de 11 zile.

Institutul IPD din Elvetia organizeaza de asemenea un modul de trei luni de formare în mediere si rezolvarea conflictelor, care se va desfasura în Elvetia, în perioada 17 August- 17 Noiembrie 2015. IPD ofera câteva tipuri de burse potentialilor participanti din diferite tari ale lumii. Programul de formare nu poate acoperi cheltuielile de calatorie sau taxa de participare.

Pentru mai multe informatii referitoare la cheltuieli si aplicatiile Dumneavoastra puteti accesa site-ul: www.ipdinstitute.ch

Lasă un răspuns