Prioripay – prima platforma de transfer de bani 100% romaneasca

Prioripay este singurul operator de plati de pe piata romaneasca, care poate emite carduri cu sigla MasterCard, aceasta fiind posibila datorita faptului ca Banca Nationala a Romaniei a avizat favorabil activitatea PrioriPay. Prioripay este prima platforma de transfer de bani 100% romaneasca.
Prioripay este singurul operator de plati de pe piata romaneasca, care poate emite carduri cu sigla MasterCard, aceasta fiind posibila datorita faptului ca Banca Nationala a Romaniei a avizat favorabil activitatea PrioriPay.
Prioripay este prima platforma de transfer de bani 100% romaneasca. Asemanatoare Paypal-ului, dar adaptata conditiilor din Romania, PrioriPay reprezinta o solutie digitala ideala pentru plati online, incasari si transferuri in conditii de siguranta sporite si comisioane mici.

Cu ajutorul Prioripay se pot efectua transferuri de bani instantaneu, la nivel mondial, in conturile Prioripay ale detinatorilor. Prioripay este singurul operator de plati de pe piata romaneasca, care poate emite carduri cu sigla MasterCard, aceasta fiind posibila datorita faptului ca Banca Nationala a Romaniei a avizat favorabil activitatea PrioriPay.

Procedura este foarte simpla, fiind nevoie doar de conturile Prioripay ale celui care trimite bani si celui care primeste. In plus, exista MasterCard PrioriPay, cardul preplatit reincarcabil, care a obtinut premiul special la Gala „Cards 2014”. Cu ajutorul acestuia se pot extrage bani din cont folosind orice bancomat care afiseaza sigla MasterCard. Acelasi card poate fi folosit pentru a face plati online cu cardul la comercianti (supermarketuri, benzinarii, restaurante, farmacii, magazine electronice, cinematografe etc), similar utilizarii oricarui card obisnuit.

Pentru dezvoltarea platformei www.prioripay.ro, in asa fel incat sa sustina lansarea Cardului PrioriPay, au fost investiti peste 700.000 euro.

Director General al PrioriPay, Ion Matei, a estimat ca in anul 2015, vor fi co-branded 85% dintre cardurile emise de PrioriPay, alaturi de parteneri persoane juridice, care vor alege aceasta solutie pentru a fideliza clientii.

Lasă un răspuns