Intreprinzatorii romani isi vor alege on-line partenerii din Vicenza

Intreprinzatorii romani isi vor putea alege alege on-line, din februarie, partenerii italieni care fac parte din asociatia Vicenza Provincia d’Europa, produsele pentru export si import fiind achizitionate la preturi preferentiale, a declarat pentru Rompres Mariana Pop Mion, vicepresedinte al asociatiei italiene.
Intreprinzatorii romani isi vor putea alege alege on-line, din februarie, partenerii italieni care fac parte din asociatia Vicenza Provincia d’Europa, produsele pentru export si import fiind achizitionate la preturi preferentiale, a declarat pentru Rompres Mariana Pop Mion, vicepresedinte al asociatiei italiene.
      "Asociatia a fost infiintata in 2004, de presedintele Asociatiei Industriei Mici si Mijlocii (API) din Vicenza, Ilario Marchi. Regiunea Vicenza este una dintre cele mai importante din punct de vedere al dezvoltarii acestor intreprinderi, cat si al domeniilor vaste in care activeaza. In prezent, asociatia Vicenza Provincia d’Europa are 1.700 de membri din industria otelului, constructii, materiale de constructii, alimentatie publica, turism, hoteliera, amenajeri urbane. Din februarie, asociatia va avea si componenta romaneasca, prin aprobarea remisa de judecatoria din Bucuresti", a spus Mariana Pop Mion.
      Intreprinzatorii inscrisi in baza de date electronica a asociatiei Vicenza Provincia d’Europa pot vinde partenerilor produse cu adaos de maxim 10% din pretul de fabricatie. Conform statutului, cine incalca aceasta regula este exclus din baza de date. Pe langa datele de contact si un scurt istoric al firmei, membrii asociatiei pot vizualiza pe site-ul propriu produsele oferite de toti intreprinzatorii.
      Oferta romanesca va putea fi promovata, la cerere, la toate targurile specializate din regiunea Vicenza. Taxa de inscriere in baza de date va fi de 300 de euro anual, la aceasta adaugandu-se taxele pentru servicii conexe, precum auditare cu experti europeni, promovarea la targuri si expozitii, studii de piata, logistica, inregistrarea de marci, valoarea acestora putand ajunge la 1.000 de euro, in functie si de marimea intreprinderii si a numarului de salariati implicati direct in activitatea de productie. Pentru primii cinci intreprinzatori romani inscrisi in baza de date, asociatia va asigura o auditare gratuita.
      "Vicenza Provincia d’Europa este sprijinita si de reprezentanti ai unor asociatii fondatoare – Asociatia Politiei Internationale (IPA), Asociatia Sanitara Locala (ASL), Asociatia Lucratorilor Crestini Italieni (ACLI).
      Asociatia are si o componenta sociala si culturala. Avem legaturi de cooperare solide cu societati puternice din domeniul industriei de alimentatie publica si hotelarie, cu marile lanturi de retail pentru programul nostru de formare profesionala a tinerilor in diverse meserii. Prin Bucharest Business School (BBS) formam personal, care invata de obicei in limba italiana, pentru activitatea de constructii, hoteliera, alimentatie publica. Pentru acestia, dar si pentru oamenii de afaceri, la BBS se organizeaza trimestrial cursuri de limba italiana", a precizat Mariana Pop Mion.

Lasă un răspuns