Noua conducere a TIAD in vizita la CCIB

Recent, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) a avut loc o intalnire a noii conduceri a Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD) cu Sorin Dimitriu, vicepresedinte CCIR si presedintele Camerei bucurestene. Cu acest prilej, presedintele CCIB a invitat TIAD-ul sa se implice, alaturi de CCIB, in proiecte legate de sectorul industrial, in special de industria de prelucrare a produselor agricole si animaliere si in turism.

Recent, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) a avut loc o intalnire a noii conduceri a Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD) cu Sorin Dimitriu, vicepresedinte CCIR si presedintele Camerei bucurestene. Cu acest prilej, presedintele CCIB a invitat TIAD-ul sa se implice, alaturi de CCIB, in proiecte legate de sectorul industrial, in special de industria de prelucrare a produselor agricole si animaliere si in turism. De altfel, potrivit lui Sorin Dimitriu, pe langa faptul ca aceste domenii reprezinta prioritati pentru Executivul de la Bucuresti, investitia pentru a demara o afacere in aceste sectoare nu este foarte mare si produce efecte rapide. In ceea ce priveste turismul, presedintele CCIB a subliniat potentialul exceptional al Vaii Prahovei, dar si al altor zone ale tarii, care poate fi valorificat inclusiv cu ajutorul unor co-finantari pe diverse programe.
Sorin Dimitriu a adresat firmelor membre ale TIAD invitatia de a participa la manifestarile expozitionale organizate de ROMEXPO SA prin intermediul Camerei bucurestene, caz in care vor beneficia de reduceri ale tarifelor de pana la 10%.

De asemenea, presedintele CCIB a prezentat noii conduceri TIAD proiectele ambitioase ale CCIB vizand consolidarea, reabilitarea si modernizarea sediului sau istoric, Palatul Camerei de pe Str. Ion Ghica, si construirea unui centru de afaceri tot in zona centrala, in apropiere de P-ta Rosetti.

Exprimandu-si aprecierea pentru proiectele prezentate de Sorin Dimitriu, presedintele TIAD, Omer Susli a declarat: „Suntem bucurosi ca va simtim alaturi de noi“. Presedintele TIAD, care a fost insotit de secretarul general TIAD, Guven Gungor, a aratat ca unul dintre obiectivele noii conduceri a TIAD il reprezinta echilibrarea balantei schimburilor comerciale dintre cele doua tari. In acest sens, lucrarile mixte interguvernamentale romano-turce din 6 mai a.c., la care va participa o delegatie importanta de oameni de afaceri turci, poate fi o oportunitate pentru dezvoltarea relatiilor economice bilaterale si a unor proiecte de investitii.

www.ccib.ro/afacerea/

Lasă un răspuns