OPTATEC – Invitatie la al III-lea parteneriat de afaceri in cadrul proiectului Arca Nova

Centrul Euro Info Bucuresti din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei va invita sa participati la al III-lea parteneriat de afaceri din cadrul proiectului paneuropean “ARCA NOVA” (www.arca-nova.com).
Centrul Euro Info Bucuresti din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei va invita sa participati la al III-lea parteneriat de afaceri din cadrul proiectului paneuropean “ARCA NOVA” (www.arca-nova.com). Proiectul este cofinantat de Uniunea Europeana si are ca obiectiv stimularea cooperarii in afaceri intre intreprinderi din tarile candidate si cele din Uniunea Europeana astfel incat, acestea sa beneficieze de oportunitati comerciale generate de extinderea Uniunii Europene.
 
Evenimentul se va desfasura la Frankfurtam Main – Germania, in zilele de 22 – 23 iunie sieste organizat  in cadrul targului international OPTATEC 2006 (http://www.optatec-messe.com/en/optatec). Domeniile care vor fi reprezentate: industria optica si opto-electronica, tehnologii laser si fibre optice, transmisii optice si tehnologii informatice. Cele 21 de Centre Euro Info din 11 tari europene (Bulgaria, Danemarca, Germania, Franta, Italia, Marea Britanie, Polonia, Romania, Slovacia, Spania si Ungaria), partenere in acest proiect vor asigura si vor maximiza beneficiile participarii la acest eveniment la care se vor inscrie peste 200 de societati.
 
Parteneriatul de afaceri se adreseaza  firmelor romanesti din urmatoarele sectoare: instrumente optice (fibre optice, laser, componente optice si opto-electronice, senzori, etc.), echipamente optice pentru uz medical, instrumente si echipamente optice pentru masura si control, verificare, testare si navigare.
 
Termen limita de inregistrare si validare: 10 mai 2006
 
Detalii despre participarea la eveniment si formularul de inscriere puteti obtine la CCIR – Euro Info Centre Bucuresti, b-dul Octavian Goga nr.2, sector 3, telefon: 021-319.01.69, fax: 021-319.01.19, e-mail: euroinfo@ccir.ro, persoana de contact Gela Rotaru.

Lasă un răspuns