Program de Antreprenoriat Landmark Education Business Development

Program de Antreprenoriat Landmark Education Business Development
Iunie 2006 – Ianuarie 2007

Program de Antreprenoriat Landmark Education Business Development
Iunie 2006 – Ianuarie 2007
* Sumar Program
* Promisiuni program 
* Descriere module 
* Despre LEBD
* Opinii clienti  
* Formular inscriere 

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) si Landmark Education Business Development (LEBD) au onoarea sa va invite sa participati la primul program deschis publicului oferit de LEBD in Bucuresti, incepand cu 29 Iunie, 2006

 LEBD – o firma de consultanta cu raspandire internationala in 11 tari care se distinge printr-un   portofoliu de exceptie- ofera “Programul de Antreprenoriat”, un program unic si de avangarda in domeniul dezvoltarii organizationale.   Programul este sustinut pentru prima oara in Romania si in Estul Europei si este adresat corporatiilor, intreprinderilor mici si mijlocii   precum si organizatiilor publice.

 Programul introduce o noua paradigma in performanta umana si rezultate in afacere fara precedent intr-un timp surprinzator de scurt.   Programul este constituit din 6 module si este sustinut de Lois Yoon, Senior Consultant cu LEBD U.S.A.   Programul incepe cu modululul de 3 zile de leadership numit “Extraordinary Leaders” pe perioada 29,30 Iunie si 1 Iulie in Bucuresti, la Hotel Caro, sala de conferinta Calinescu, Str. Barbu Vacarescu 164 A.

 Acest program LEBD a fost conceput in mod special pentru Actionarii Principali/Conducerea Executiva, Manageri si Lideri a caror provocare este acea de a conduce companiile noi si in crestere catre un   un viitor promitator si plin de putere.

 Programul de Antreprenoriat ii imputerniceste pe lideri sa-si dezvolte abilitati intr-o maniera surprinzator de rapida si efectiva, si ii antreneaza fie sa conduca afacerea cu o viteza mai mare catre implinirea obiectivelor curente, fie sa faca o tranzitie totala din starea curenta catre nivelul urmator de “salt”.

Programul lucreaza cu sase distinctii esentiale de leadership care au cel mai mare impact asupra afacerii si care stau la baza cresterii si dezvoltarii ei:

    * Transformarea modului de gindire al Conducerii
    * Eficienta personala extraordinara
    * Gestionarea eficienta a aspectelor fundamentale legate de afacere
    * Comunicarea care genereaza angajament
    * Vanzarea cu succes
    * Incurajarea si dezvoltarea calitatii de leadership la toate nivelurile in companie.

 LEBD a fost infiintata in 1993 in San Francisco, California cu scopul de a oferi o tehnologie unica organizatiilor si companiilor dedicata producerii de rezultate fara precedent in afaceri.   LEBD lucreaza in parteneriat cu clientii sai pentru a concepe si implementa initiative organizationale care duc la schimbari importante, pozitive si de durata intr-un timp surprinzator de scurt.

 LEBD a colaborat cu succes cu un numar mare de clienti, printre care se numara Apple Computers, BHP Billiton, Coca Cola, Exxon, H.J. Heinz, Johnson and Johnson, Lockheed, Mercedes Benz USA, Monsanto, NASA, Reebok, Roche,   SAP, Telemar, UK Paper, UNUM.

Tehnologia dezvoltata si folosita de LEBD a fost subiectul unor studii de caz pentru Harvard Business School si Marshall School of Business pe langa University of Southern California.

Numarul de participanti in programul de antreprenoriat este limitat la 50 cu un numar maxim de 10 participanti per companie! De aceea va rugam sa ne confirmati participarea dvs. in program pana cel tarziu Vineri, 5 Mai 2006 prin telefon la +40 726 207454 sau prin email la:   danmocanu@lebd.com   

Companiile care se inscriu in program prin CCIR beneficiaza de o reducere de 20%.

Contact: Dan Mocanu; +40 726 207454; email: danmocanu@lebd.com

Lasă un răspuns