Organizatorii de nunti: Tot ce trebuie sa stii pentru a alege o agentie

Nunta ta se apropie cu repeziciune, iar lucrurile devin din ce in ce mai coplesitoare. Organizarea unui eveniment atat de important este deosebit de dificila si fiecare detaliu trebuie analizat cu o atentie speciala. Din fericire, sunt multe agentii specializate in organizarea nuntilor care te pot scuti de griji. Ce trebuie sa stii despre aceste agentii si ce intrebari trebuie sa pui inainte de a angaja profesionistii potriviti pentru tine?

  • Rochia de mireasa va fi in centrul atentiei, si de cele mai multe ori este responsabilitatea ta sa alegi modelul potrivit. Totusi, organizatorii trebuie sa te poata indruma catre un atelier de rochii specializat sau, de ce nu, sa faca posibila colaborarea cu un designer cunoscut. Tu trebuie doar sa le spui ce-ti doresti si ei vor aranja restul.

organizare-nunti

  • Afla de la inceput comisionul perceput pentru fiecare serviciu. Astfel, vei sti cand este cazul sa economisesti niste bani si cat de mult trebuie sa te implici in organizare. De exemplu, unele agentii percep un comision destul de mare pentru gasirea unui sofer care sa conduca masina miresei spre locul unde se va desfasura marele eveniment. Nu este mai rentabil sa rogi un membru al familiei sa faca asta?
  • Distribuitorii, chelnerii si restul personalului nu sunt responsabilitatea ta. Daca ai decis sa angajezi o agentie specializata, trebuie sa stii ca este responsabilitatea lor sa angajeze, instruiasca si supravegheze staff-ul prezent la nunta ta. Astfel, te vei putea bucura de eveniment in loc sa urmaresti activitatea chelnerilor sau a muzicienilor.
  • Este necesar sa semnezi un contract si sa fii atent la fiecare clauza. Ai parte de acest eveniment o singura data in viata, deci este vital ca fiecare amanunt sa fie perfect. O intelegere verbala cu firma de organizare se poate dovedi o bataie de cap pe durata sau dupa nunta. Pentru a evita orice neintelegere, fie ea financiara sau nu, insista sa semnati un contract explicit si sa mentionezi fiecare serviciu de care vrei sa beneficiezi.
  • Tortul miresei nu este doar pentru mireasa. Este important ca mirilor sa le placa tortul, dar nu trebuie sa uiti ca trebuie sa fie si pe placul invitatilor. Organizatorii au experienta si stiu ce gusturi sunt universale si ce arome sunt de evitat atunci cand alegi tortul de nunta. Discuta cu ei de la inceput si afla daca firma lor colaboreaza cu un laborator specializat in torturile de nunti si daca poti obtine un pret mai convenabil apeland la ei pentru acest element.
  • Parerea ta este cea care conteaza. Desigur, organizatorii sunt profesionisti si au experienta din belsug in ceea ce priveste nuntile. Chiar si asa, nu trebuie sa te influenteze in a alege un meniu sau o locatie care nu iti sunt pe plac. Sustine-ti parerea cu incredere si aminteste-ti ca ei sunt acolo pentru a aranja o nunta asa cum iti doresti.

Chiar daca decizi sa angajezi o echipa de profesionisti sau nu, tine minte ca aceasta zi iti va ramane in memorie pentru totdeauna, si tot efortul pe care il depui acum va merita in final.

Lasă un răspuns