Business Objects lider in Enterprise ETL

Business Objects, lider mondial in furnizarea de solutii de business intelligence (BI),a fost numit lider in Enterprise ETL de catre The Forrester Waveâ„¢.
Business Objects, lider mondial in furnizarea de solutii de business intelligence (BI),a fost numit lider in Enterprise ETL de catre The Forrester Wave™.
Business Objects ofera solutii de integrare a datelor, administrarea metadatelor si calitate a datelor, ca parte a liniei de produse ce ajuta companiile care au investit in managementul informatiei la nivel de organizatie ( enterprise information management-EIM). Solutia de integrare a datelor oferita de Business Objects combina produse si servicii pentru imbunatatirea si integrarea rapida si flexibila a informatiilor unei organizatii oferind cea mai de incredere fundatie pentru deciziile de afaceri.

Raportul Forrester descrie solutia BusinessObjects Data Integrator ca “o solutie ETL de clasa ce include functionalitati puternice de administrare, imbunatatita de achizitia FirstLogic, dezvoltatorul unei solutii de administrare a calitatii datelor”. Raportul evidentiaza ca Data Integrator ofera “ optiuni multiple de integrare si conectivitate cu un design prietenos si medii de dezvoltare si administrare, identificand Business Objects Rapid Marts ca si diferentiator cheie.

Lasă un răspuns