Cafeaua cu finanțări -editia a X-a

Camera de Comerț și Industrie Suceava organizeaza a X-a ediție Cafeaua cu finanțări

Defasurare: 29 iunie 2017, ultima Joi din luna, ora 16.30, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, etaj 2, sala 4

Consultanții din cadrul Departamentului de Programe de Finanțare CCISV vă vor prezenta oportunitățile de finanțare și condițiile principale pe care trebuie să le îndepliniți pentru obținerea de fonduri nerambursabile în vederea înființării/creării/dezvoltării unei activități antreprenoriale.

Participarea este GRATUITĂ!

CCISV isi  propune să organizeze astfel de întâlniri o dată pe luna și să dezbatem în cadrul întâlnirii câte un program de finanțare dedicat antreprenorilor .

Astfel, se vor pune bazele unor noi proiecte de business și vom fi fructificate oportunitățile oferite de Uniunea Europeană.

În cadrul celei de-a zecea întâlnire se va discuta despre oportunitățile de finanțare pentru firmele nou înființate (cu maxim 3 ani vechime) – atât pentru cele din mediul urban, cât și pentru cele din mediul rural.

Agenda evenimentului din 29 iunie 2017:

16:30-16:45 Primirea participanților & Intro

16:45-17:15 Prezentarea oportunităților de finanțare

17:15-17:45 Sesiune de întrebări și răspunsuri

Participarea poate fi confirmata până cel târziu miercuri, 28 iunie 2017, pe adresa de email: andreea.buruiana@ccisuceava.ro cu titlu mesaj: „cafeaua cu finanțări”.

 

Lasă un răspuns