CCIAT si CEC lanseaza noi servicii pentru firme

In cursul saptamanii trecute, Sucursala Timisoara a CEC – institutie membra a CCIA Timisoara din 2003 a deschis cea de-a 11-a agentie timisoreana.
La eveniment, alaturi de conducerea CEC, au fost prezenti: parlamentari de Timis, oameni de afaceri, colaboratori si clienti fideli ai CEC, mass-media. CCIA Timisoara a fost reprezentata de dna Menuta Iovescu – Secretar General.
In cursul saptamanii trecute, Sucursala Timisoara a CEC institutie membra a CCIA Timisoara din 2003 a deschis cea de-a 11-a agentie timisoreana.
La eveniment, alaturi de conducerea CEC, au fost prezenti: parlamentari de Timis, oameni de afaceri, colaboratori si clienti fideli ai CEC, mass-media. CCIA Timisoara a fost reprezentata de dna Menuta Iovescu – Secretar General.
Noul management al CEC a demarat un amplu proces de modernizare, atat a spatiilor cat si a serviciilor si produselor CEC. In 2007 se va suplimenta cu inca 10 milioane Euro acordul de imprumut cu BERD, pentru creditarea in valuta a IMM-urilor din zona rurala si nu numai. In lunile urmatoare, va fi pus la punct un sistem de internet banking, pentru a raspunde exigentelor clientilor si pentru a veni in intampinarea noilor cerinte impuse de piata, a declarat dl. Sigfrid Ioan Balasescu – Directorul Sucursalei CEC Timisoara in alocutiunea de deschidere.
Conform sondajului efectuat in mediul de afaceri de catre Banking News, a reiesit faptul ca CEC se numara printre cele mai active si agresive banci pe segmentul IMM-urilor, ocupand pozitia a 3-a prin pachetele de servicii si produse pentru micii intreprinzatori. In urma analizei efectuate de Ziarul Financiar si Banii Nostri cardurile de salarii si de credit sunt pe locul I in topul bancilor din Romania.
Un produs nou scos pe piata de CEC este Contul Privilegiu, care functioneaza ca un cont curent dar ceea ce este foarte important, dobanda bonificata este de pana la 7% pe an, ca si in cazul depozitelor bancare.
In acest an, CEC Timisoara va moderniza sediile agentiilor din Lugoj si Buzias si se vor infiinta alte trei noi agentii in Timisoara si in judet.
Reteaua bancara CEC Timis are capacitatea de a se moderniza si de a aduce, atat pachetul complet de servicii si produse cat si nivelul profesional, in intampinarea bunelor relatii si al respectului fata de client a mai precizat domnul Director Balasescu.
In acest sens, la initiativa si in colaborare cu CCIAT, va fi lansata o oferta atractiva pentru mediul de afaceri a cofinantarii la fondurile structurale.

Lasă un răspuns