Curs premium HR PROFILER, in perioada 27 – 28 martie 2017

Cursul premium HR PROFILER, care se va desfasura in perioada 27 – 28 martie, la Bucuresti, hotel Marshal Garden *****.

Cursul HR PROFILER va invata sa analizati caracteristicile si comportamentul fiecarui individ in raport cu responsabilitatile postului astfel incat sa puteti schita adecvat profilul psihologic al viitorului candidat. Realizarea corecta a profilului angajatului reprezinta un avantaj major care va va conduce la cresterea productivitatii companiei.

Acest training a fost gandit pentru persoanele care lucreaza in departamentul de recrutare si selectie, vanzari dar si pentru managerii de echipa sau de proiect care au ca rol principal coordonarea intregii echipe si totodata motivarea acestora.

Acest program se axeaza pe stimularea gandirii analitice a participantilor, avand la baza studii de caz si jocuri de rol menite sa creasca performanta intregii echipe.

Atasata veti gasi prezentarea completa a cursului iar pentru a va rezerva un loc la acest training trebuie sa ne transmiteti formularul atasat, completat cu datele dumneavoastra

Taxa de participare pentru inscrierea pana pe data de 15 martie este de 350 euro iar inscrierea se realizeaza in limita locurilor disponibile.

Lasă un răspuns