Expo 2017 Astana – Energia Viitorului

5 iulie – 13 iulie

Expozitia internationala Expo Astana 2017, cel mai important eveniment expozitional al anului, se desfasoara in Astana, Kazahstan, in perioada 10 iunie – 10 septembrie 2017.

Tematica acestui eveniment – „Energia Viitorului” – va aduce la aceeasi masa de discutii reprezentanti din peste 100 de tari, organizatii nonguvernamentale si companii care vor dezbate si identifica modalitati de asigurare a accesului la resursele energetice protejand in acelasi timp mediul inconjurator.

Evenimentul din acest an va atrage peste cinci milioane de vizitatori din intreaga lume si reprezentanti ai celor mai importante companii din intreaga lume.

Romania este prezenta la aceasta actiune cu un stand propriu de 370 m2 in care se vor organiza evenimente cu profil economic si culturale.
Astfel, toti participantii romani vor putea sa isi prezinte produsele si serviciile in cadrul pavilionului, avand in acelasi timp oportunitatea de a identifica noi parteneri din cele peste 100 de tari participante.

In acest scop, este indicat sa participati la Expo Astana 2017 in cadrul uneia din cele trei misiuni economice organizate de Camera de Comert si Industrie Bilaterala Romania – Kazahstan (5 -13 iulie 2017, 24 iulie – 1 august 2017 sau 2 – 9 septembrie 2017).
Mai multe detalii referitor la participare puteti obtine accesand website-urile www.cbcirokaz.ro si https://expo2017astana.com/en/

Lasă un răspuns