Masa rotunda: Probleme ale agentilor economici in relatia cu ITM

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara in colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Munca Timis, sub egida Institutiei Prefectului Timis, organizeaza, vineri, 25 mai 2007, cu incepere de la ora 11:00, in Sala Timis a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22,  masa rotunda cu tema: Probleme ale agentilor economici in relatia cu ITM.
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara in colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Munca Timis, sub egida Institutiei Prefectului Timis, organizeaza,vineri, 25 mai 2007, cu incepere de la ora 11:00, in Sala Timis a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22,  masa rotunda cu tema: Probleme ale agentilor economici in relatia cu ITM.
Datorita interesului manifestat de cei prezenti la seminarul-dezbatere "Ultimele reglementari privind Codul Muncii", din 21 februarie a.c., organizatorii vor aloca pentru acest eveniment 2 ore pentru intrebari si raspunsuri.
Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca Timis prezenti la dezbatere vor incerca sa gaseasca solutii la problemele cu care se confrunta agentii economici odata cu integrarea Romaniei in Uniunea Europeana.

Lasă un răspuns