CCI Bucuresti

Misiune Economica in CHINA – BEIJING, SHANGHAI

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), in dorinta de a veni in sprijinul mediului de afaceri pentru internationalizarea afacerilor, va propune participarea companiei/firmei Dvs. la Programul CCIB de misiuni economice pe piete de interes. In principiu, aceste evenimente se organizeaza cu prilejul unor evenimente promotionale targuri si expozitii internationale specializate, simpozioane, conferinte in tarile vizitate. In organizarea misiunilor economice, CCIB va avea sprijinul si colaborarea Camerelor de Comert locale, institutiilor guvernamentale si adminstratiilor locale, prin compartimentele acestora de cooperare economica internationala din tarile vizitate, a Ambasadelor acestora din Romania, precum si a Ambasadelor Romaniei si Birourilor de Promovare Comercial Economica a acestora, prin reprezentantii economici din aceste tari.

Programul misiunilor va include Forumuri si intalniri de afaceri (B2B) cu mediul de afaceri local pentru o promovare cat mai eficienta a oportunitatilor de afaceri.

 

Partenerul CCIB in organizarea misiunilor este OLIMPIC INTERNATIONAL TURISM, companie membra a Camerei, cu o bogata experienta in organizarea de misiuni economice si participari ale Romaniei la targuri si expozitii internationale in cadrul Programului guvernamental de Promovare Export (PPE).

In acest sens, va invitam sa participati in perioada 19 – 25 Martie 2017 la Misiune Economica CHINA BEIJING SHANGHAI

Actiunea are drept scop vizitarea unora dintre cele mai importante targuri privind petrolul si industria petrochimica din lume, care aduna anual peste 80.000 de profesionisti din 65 de tari din intreaga lume, avand 18 pavilioane nationale si 2000 de expozanti.

CIPPE 2017 Beijing – 17th China Int’l Petroleum & Petrochemical Technology & Equipment Exhibition

CING 2017 – The 7th China International Natural Gas Technology & Equipment Exhibition

EXPEC 2017 – The 17th China International Explosion Petroleum Electric Technology & Equipment Exhibition

Misiunea economica faciliteaza si stabilirea de intalniri de afaceri cu parteneri locali pe diferite domenii de activitate, precum si informare si documentare privind diverse oportunitati de afaceri locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *