Presedintele CCIRO Italia, premiu de excelenta la Primul Congres de Diplomatie Bilaterala

PreÈ™edintele Camerei de Comert È™i Industrie a României în Italia (CCIRO Italia) a primit o distinctie în cadrul Primului Congres de Diplomatie Economica Bilaterala al Uniunii Internationale a Camerelor Bilaterale de Comert si Industrie (IUBCCI), desfaÈ™urat în 30 septembrie 2015 la Palatul Parlamentului din BucureÈ™ti. Eugen Terteleac a primit Premiul de Excelenta pentru „eforturi deosebite pentru dezvoltarea diplomatiei economice” (EXCELLENCY AWARD for outstanding eforts to develop economic diplomacy).
PreÈ™edintele Camerei de Comert È™i Industrie a României în Italia (CCIRO Italia) a primit o distinctie în cadrul Primului Congres de Diplomatie Economica Bilaterala al Uniunii Internationale a Camerelor Bilaterale de Comert si Industrie (IUBCCI), desfaÈ™urat în 30 septembrie 2015 la Palatul Parlamentului din BucureÈ™ti.

Eugen Terteleac a primit Premiul de Excelenta pentru „eforturi deosebite pentru dezvoltarea diplomatiei economice” (EXCELLENCY AWARD for outstanding eforts to develop economic diplomacy).

Congresul a marcat deschiderea oficiala a activitatii, la nivel international, a acestei organizatii și s-a bucurat de participarea unor lideri politici si a unor importanti oameni de afaceri.

International Union of Bilateral Chambers of Commerce and Industry (IUBCCI) a fost înfiintata în Statele Unite ale Americii È™i reuneÈ™te întregul sistem al camerelor de comert bilaterale, precum È™i Uniunile È™i Federatiile acestora sau Joint Business Councils, având ca misiune promovarea comertului international È™i a investitiilor bilaterale, a diplomatiei economice bilaterale È™i crearea unei mentalitati unitare din aceasta perspectiva.

Lasă un răspuns