PRIMUL CENTRU DE COMERT INDIAN

Cu prilejul înfiintarii în Romania a Primului Centru de Comert Indian, Camera de Comert si Industrie a României a organizat, în ziua de 02 octombrie 2008, o reuniune de afaceri româno-indiana la care au participat reprezentanti a peste 50 de firme românesti si a 22 de firme indiene.
Este pentru prima data când Federatia Organizatiilor Indiene de Export se prezinta mediului de afaceri din România cu o paleta larga de produse indiene: textile, confectii, decoratiuni interioare, bijuterii, piese si componente auto, articole electronice. Domnul Sharad Kumar Saraf, presedintele FIEO, a fost prezent la evenimentele ce au marcat deschiderea Centrului de Comert Indian în România.
PRIMUL CENTRU DE COMERT INDIAN
Cu prilejul înfiintarii în Romania a Primului Centru de Comert Indian, Camera de Comert si Industrie a României a organizat, în ziua de 02 octombrie 2008, o reuniune de afaceri româno-indiana la care au participat reprezentanti a peste 50 de firme românesti si a 22 de firme indiene. Este pentru prima data când Federatia Organizatiilor Indiene de Export se prezinta mediului de afaceri din România cu o paleta larga de produse indiene: textile, confectii, decoratiuni interioare, bijuterii, piese si componente auto, articole electronice. Domnul Sharad Kumar Saraf, presedintele FIEO, a fost prezent la evenimentele ce au marcat deschiderea Centrului de Comert Indian în România.
Constituirea Centrului de Comert Indian la Bucuresti este rodul bunei cooperarii româno-indiene, derulata de-a lungul timpului, înca de la semnarea, în anul 1991, a Acordului de Cooperare între CCIR si Federatia Organizatiilor Indiene de Export. Este, în acelasi timp, o dovads a importantei strategice pe care CCIR o acorda dezvoltarii acestei relatii, în contextul în care aderarea României la Uniunea Europeana a conferit noi dimensiuni cooperarii economice si comerciale dintre cele doua tari.
Locatia Centrului de Comer? Indian este în Bulevardul Ghencea, numarul 79 A, etajul 1, Bucure?ti 061692, “Tamilia Show Room”, lânga Stadionul Steaua, telefon : 0021 312 76 22, fax: 0021 312 76 23 e-mail: manager.romania@indiatradecenter.in .
Ofiter de presa: Corina Dumitru, tel. 021/317. 94.81, corina.dumitru@ccir.ro
Toate comunicatele de presa pot fi descarcate de pe www.eurochambres.eu/content/default.asp?PageID=153
Mai multe informatii : www.eurochambres.eu

Lasă un răspuns